Ďakujeme za vašu priazeň! V týchto nasledujúcich vetách by sme sa chceli úprimne poďakovať predovšetkým tým, ktorí aktívne podporili projekt ForcaBarca.sk. A vyhlásili súťaž o originálny domáci zápasový dres FC Barcelona na sezónu 2021/2020.

Takže ešte raz ďakujeme a veľmi si vážime podporu všetkých, ktorí nás sledujú a predovšetkým tých, ktorí reálne podporili chod webu. Spravovať Forcu je náročné ako z finančného, tak hlavne časového hľadiska, aj keď pandémia koronavírusu financiám na webe nepomohla, skôr naopak. Covid na druhej strane aspoň ukázal, že na partnerov sa spoľahnúť nedá, za to sme sa mohli oprieť o pomocnú ruku z vašej strany. Spoločne tvoríme najväčšiu komunitu fanúšikov FC Barcelona na Slovensku a v Česku, keď Forcu navštívi bez mála 100 000 unikátnych návštevníkov mesačne.

ForcaBarca.sk prekonala náročný rok 2020 vďaka finančnej pomoci všetkých PREMIUM členov a fanúšikov, ktorí projekt podporili prostredníctvom fanshopu, keď si zakúpili niektorý zo suvenírov. Osobitnú zmienku si zaslúži Tomáš z Prahy, ktorý vyplatil 10 členstiev naraz, čím webu významne pomohol. Ďakujeme.

Portál sa posunul vpred po technickej stránke, nakoľko vo fanshope je možné platiť ako kartou, tak aj prostredníctvom internet bankingu a po zakúpení členstva je PREMIUM obsah k dispozícii okamžite. Okrem toho sme urobili krok vpred aj po obsahovej stránke – počnúc dnešným dňom budú všetky fotografie na webe licencované. Táto vysoká investícia bola možná práve vďaka vašej podpore!

Samotná súťaž o dres

Tejto súťaže sa môžu zúčastniť všetci fanúšikovia, ktorí majú zakúpené PREMIUM členstvo na Force alebo si niekedy kúpili niečo v našom fanshope. Podmienky sú úplne jednoduché. Súťaž prebieha od 15. augusta do 21. augusta 2021 do 20:00. Výherca dresu bude zverejnený na ForcaBarca.sk 21. augusta pred zápasom Athletic Club – FC Barcelona a kontaktovať ho budeme aj prostredníctvom mailu. Nutné je vyplniť formulár nižšie:

Pre všetkých ostatných, ktorí majú záujem podporiť chod portálu, staňte sa PREMIUM členom alebo si môžete zakúpiť suvenír z fanshopu. Ešte raz ďakujeme!

Víťazom súťaže sa stal užívateľ s e-mailom veniat@..., ktorý v poznámke uviedol, že dres máme darovať do detského domova :) 

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

Diskusia

8 komentáre
airman Premium
2021-08-15 15:33:13
Drzte sa Admini a dakujeme ✌?
2021-08-15 15:47:47
Ďakujeme ❤️?