Míchel na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou analyzoval tretiu prehru svojho tímu v novej sezóne La Ligy.

"Máme rovnaké pocity ako po prvých dvoch predchádzajúcich stretnutiach. Podarilo sa nám vyrovnať, ale inkasovali sme druhý gól. Neskôr sme mali opäť blízko k streleniu gólu a myslím si, že sme si to zaslúžili. Barcelone sme narobili problémy, ale je to už tretí zápas bez bodového zisku. Mužstvo žije z bodov a nie z toho, aký dojem po sebe zanechá."

"Po prestávke sme hľadali iné riešenia s rovnakými hráčmi. Bolo pre nás ťažké udržať sa pri lopte a vytvárať tlak, ale myslím si, že mužstvo podalo dobrý výkon po prestávke na občerstvenie. Príchod Gaviho na ihrisko bol pre Barcelonu veľmi dôležitý. Urobili sme dobre veľa vecí, ale niektoré zle. A to, čo sme urobili zle, stojí na tejto úrovni veľa."

"Fanúšikovia nemôžu byť spokojní. Všetky mužstvá vyhrávajú zápasy a bodujú. V určitých momentoch nie sme dostatočne nebezpeční, ale nemusíme meniť herný rytmus. Ak si budeme nabiehať do pokutového územia s vyšším počtom hráčov, budeme strieľať góly. Je potrebné vyriešiť niekoľko problémov. Musíme opäť získať nádej, pretože ak pôjdeme po tejto ceste, nakoniec začneme vyhrávať."

"Takmer všetky striedania mali dodať mužstvu impulz. Len Djene požiadal o vystriedanie. Chceme sa zlepšiť v hre s loptou aj bez nej. Poslali sme do zápasu Timora, aby si hľadal príležitosti na streľbu z diaľky."

zdroj: marca.com
foto: twitter.com/getafecf

Diskusia

4 komentáre
2021-08-30 10:16:48
A my naštastie tie body získavame. Zatiaľ.................
2021-08-30 10:48:41
Problém je, že Barca je specifická. Každej si ji vybral pro její styl. Když United, Chelsea a i ten Real bude hrát žumpu, ale dají trofej, tak je vše v pořádku. Barca musí hrát oku lahodící fotbal a trofej je samozřejmostí. Smutný to osud týmu.