Prezident La Ligy Javier Tebas uviedol, že Barcelonu drží Florentino Pérez ako rukojemníka. Tebas tak tvrdí po posledných rozhodnutiach, ktoré prijal katalánsky veľkoklub.

Tebas uviedol, že Barcelona bola pripravená podpísať dohodu CVC s La Ligou, ale zmenila názor, keď jej to povedal prezident Realu Madrid: "Florentino Pérez drží Barcelonu ako rukojemníka," povedal Tebas v rozhovore pre katalánsky denník Sport. "Barcelona súhlasila s dohodou s CVC zhruba mesiac, kým Real Madrid povedal nie. V klube majú komplex menejcennosti pri pohľade na Florentina Péreza," povedal prezident La Ligy.

Počas rozhovoru sa Tebas rozhovoril aj na tému odchodu Lea Messiho z Camp Nou: "Viem naisto, že jeho odchod nevyplýval z ekonomických dôvodov a že sa mu dalo vyhnúť. Odchod Messiho bol pre mňa možno ten najťažší, pretože je najlepší v histórii. Nezaslúžil si odísť takto, nielen z Barcelony, ale aj z La Ligy," dodal.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-09-13 14:02:38
Tebas je ako prezident la ligy otrasny ale je pravda ze Perez ma Laportu na spagatiku. Velmi zla kombinacia pre klub.
2021-09-13 14:41:52
Mesiho odchod prý nevyplýval z ekonomických důvodu.
Hlavně že celou dobu tvrdil,jak bude muset Barcelona šetřit kde se dá,aby se vyhla bankrotu a bez Messiho by jsme nikdy nesnížili platy o 200 mega,ale jen o 100,takže by jsme neprošli regulema.
Navíc podpis Messiho napojil a dohodu s CVC kde se zaprodá klub na 50let a ještě to třikrát vrátí.
Fakt ne Tebasi a klidně skoč z mostu.