Prezident FC Barcelona sa prihovoril fanúšikom po prehre 3:0, ktorú Katalánci utŕžili od Bayernu Mníchov v prvom zápase skupinovej fázy Ligy Majstrov. Laporta žiada celé barcelonismo o trpezlivosť.

Joan Laporta v krátkom príhovore otvorene priznal, že ho zasiahol ako výsledok zápasu, tak aj výkon samotného mužstva, ale vyzýva fanúšikov, aby dôverovali vedeniu klubu: "Zdravím, culés, som rovnako pobúrený a zranený ako vy. To, čo sa deje, je jedným zo scenárov, ktorý sme predpokladali a žiadam vás, aby ste boli trpezliví a naďalej podporovali tím," uviedol.

"A taktiež vás žiadam, aby ste dôverovali tým, ktorí vedú tento klub. Potrebujeme vašu dôveru a čas a nepochybujeme, že túto situáciu vyriešime," dodal.

Vedenie Barcelony si veľmi dobre uvedomuje, že Bayern Mníchov patrí medzi hlavných favoritov na celkový triumf v Lige Majstrov a v súčasnosti má lepšie mužstvo ako Blaugranas. Výkon tímu však Laportu sklamal, no médiá tvrdia, že trénerovu pozíciu to zatiaľ neoslabilo.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

16 komentáre
8JK8 Premium
2021-09-16 08:35:36
Túto sezónu neočakávam žiadny zázrak proste sme na tom ako sme tá situácia je zložitá no budúce leto bude musieť vedenie na čele s Laportom urobiť obrovský kus práce lebo fans ich budú po aktuálnej sezóne nenávidieť takže veľa šťastia ?
jirkam Premium
2021-09-16 08:38:08
Neoslabilo ? Mĕlo a ne málo !