FC Barcelona vo včerajšom zápase proti Granade len remizovala 1:1. Brankár Marc-André ter Stegen nebol s výsledkom úplne spokojný, čo priznal aj v rozhovore pre médiá.

Ako sa cítite po tomto zápase?

"Zostáva trpká príchuť, najmä po koncovke, v ktorej sme strelili vyrovnávajúci gól. Tento zápas sme mohli vyhrať. Ak inkasujete gól hneď na začiatku z prvej akcie súpera, všetko sa skomplikuje. Mali sme veľa problémov a z tohto pohľadu nie je remíza najhorším výsledkom. Tento zápas sme mohli aj prehrať. Berieme tento bod, ale cítime, že sme mohli urobiť viac."

Veľa sa hovorí o trpezlivosti. Aký odkaz máš pre fanúšikov?

"Potrebujeme ich viac ako kedykoľvek predtým. Musíme byť jednotní. Je to pre nich ťažká situácia, rovnako ako pre nás. Fanúšikovia nás nemôžu prestať podporovať, rovnako ako my nemôžeme prestať hrať. Je to náročná situácia pre všetkých. Som presvedčený, že energia, ktorú so sebou prinášajú mladí hráči, môže potiahnuť celý tím."

Čo musíte zmeniť, aby ste si lepšie poradili v zápasoch ako tento?

"Je ťažké hrať, keď hneď na začiatku inkasujeme gól a súper si pri každej príležitosti ľahne na zem a naťahuje čas. Od gólovej situácie sa im nepodarilo vytvoriť si šancu, pretože sme dobre bránili. Výsledok mohol byť lepší. Vždy máte pocit, že bolo možné vyhrať."

zdroj: BarçaTV
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2021-09-21 09:48:36
Zdržiavanie zo strany Granady bolo hrozne a rozhodca to toleroval, najmä brankárovi. Ten mal dostať ZK už v prvom polčase. Čistá hra nemohla byť ani 25minut.
2021-09-21 12:01:55
Tak araujo povedal že dali zo seba všetko a ter Stegen toto ?