Ronald Koeman počas dnešnej tlačovej konferencie prekvapil novinárov v miestnosti, pretože prečítal iba pripravené vyhlásenie a potom z miestnosti odišiel. Novinári preto nemohli trénerovi FC Barcelona položiť žiadne otázky.

Vyhlásenie Koemana:

"Klub stojí za mnou v procese prestavby. Finančná situácia je prepojená s tou športovou. My ako mužstvo musíme prestavať tím bez veľkých investícií a to vyžaduje čas. Talenty sa môžu stať svetovými hviezdami o niekoľko rokov. Mladí budú mať svoje šance, podobne ako ich mali Xavi či Iniesta, ale vyžaduje sa trpezlivosť. Okrem toho by bolo úspechom udržať sa na vysokej pozícii v La Lige. V Lige Majstrov nemôžete čakať zázraky. Na prehru s Bayernom je potrebné pozerať sa z tejto perspektívy. Mužstvo musí byť podporované, slovami aj skutkami. Viem, že tlač tento proces postrehla, nie je to prvýkrát v histórii, čo sa to deje. V týchto rozhodujúcich časoch počítame s vašou podporou. Zo strany fanúšikov nás veľmi, veľmi teší podpora, ako to bolo v zápase proti Granade. Visca el Barça."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-09-22 13:51:45
S tými hráčmi nik nedokáže zázraky, veľmi zlý káder ak má barca bojovať a vyhrávať na troch frontoch, čiže mbe je ho aj ľúto, to akokeby ste chceli s Norwichom vyhrať PL ?‍♂️...ale ak dá tréner do útoku duo De Jong a Pique, musí byť vyhodený
2021-09-22 13:56:17
Dúfam dostaneš šancu na celú sezónu s volnou rukou čo sa týka začlenenia mladých hráčov do základu.
Hrať nasilu 4-3-3 bez rýchlych krídiel a bez kvalitného hrotáka nemá žiadny vyznám. Nostalgia nám nevynahradí stav aktualneho kádra.

Ludia by nemali zabúdať že Koeman odišiel z pohodlneho miesta z Holandskej repre kde mal ovela kvalitnejší káder ako má momentálna barcelona.. Holandania hrali pod ním pekný utočný futbal a netreba zabúdať že sa pripravil o EURO s perspektívnym kádrom a išiel do potapajucej sa barcelony ktorá neni doteraz schopná vyplatiť Setienovi výplatu.