Sergi Roberto poskytol po zápase s Cádizom krátky rozhovor pre médiá. Odchovanec si uvedomuje, že mužstvo prechádza náročným obdobím.

Nemali ste viac príležitostí na strelenie gólu po tom, čo Frenkie de Jong dostal červenú kartu?

"Táto remíza je veľkým sklamaním. Je pravda, že odkedy sme hrali v desiatich, vytvárali sme si viac situácií. Chceli sme sa ujať vedenia, ale nebolo to možné. Je to náročné obdobie, ale musíme myslieť na ďalšie zápasy."

Červená karta sa objavila v momente, kedy ste hrali najlepšie, keď ste zatlačili Cádiz do hlbokej defenzívy.

"Áno, je veľká škoda, že Frenkie dostal druhú žltú kartu. Útočili sme a vytvárali sme si situácie. Museli sme hrať dopredu. Hľadali sme gól, ale nepodarilo sa."

V La Lige ste zaznamenali ďalšie dve remízy. Ako dôležitý bude dobrý výsledok v najbližšom zápase proti Levante?

"Je to dôležité pre všetkých. Prežívame horšie obdobie, ale som presvedčený, že ak dosiahneme dobrý výsledok v zápase proti Levante, tak fanúšikovia budú s nami. Potom by to pre nás bolo oveľa jednoduchšie v ďalších ťažkých zápasoch, ktoré budú kľúčové. Víťazné série sú dôležité, pretože vtedy ide všetko lepšie."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

14 komentáre
2021-09-24 06:50:55
??? ako keby doteraz s nimi fanúšikovia neboli. A to isté sa vravelo aj pred zápasom s Cadizom. Ak s nimi vyhráme bude lepšie bum remíza. S takou hrou sa nedá čakať zázrak, lebo kvalita v mužstve je aj popri zranených hráčoch.
2021-09-24 07:17:43
Ja som s tebou uz teraz roberto ♥️