Španielske médiá informujú, že Barcelona má záujem o mladého futbalistu Las Palmas Alberta Moleira. Katalánci sa môžu pokúsiť získať mladíka za podobných podmienok ako to urobili v prípade Pedriho.

Katalánsky denník tvrdí, že medzi klubmi prebehli už aj prvé rokovania, ale konečné rozhodnutie zatiaľ nepadlo. Barcelona vyslala svojich zástupcov na Kanárske ostrovy, aby sledovali hru Moleira. 17-ročný futbalista je z formálneho hľadiska hráčom mládežníckeho tímu Las Palmas, ale Pep Mel mu dal šancu už aj v prvom tíme. V tejto sezóne zasiahol Moleiro do 6 zápasov a dovedna odohral 318 minút. Zároveň strelil aj gól. Ofenzívny záložník je považovaný za senzáciu začiatku sezóny v Segunda División.

Je preto pochopiteľné, že mladík vzbudzuje záujem medzi klubmi zo Španielska a ďalších európskych krajín. Barcelona v súčasnosti chce využiť vhodný okamih na to, aby hráča stiahla do svojich radov, podobne ako to urobila v Pedriho prípade. Moleiro má síce profil podobný tomu Pedrimu a aj hráva na podobnej pozícii, ale odlišuje sa fyzickými aspektmi a hrou v defenzíve. Madridský denník Marca tvrdí, že skauti Barcelony sledovali Moleira aj v zápase proti Ponferradine a Moleiro patril medzi najlepších hráčov ako v ofenzíve, tak aj defenzíve.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-09-27 20:19:58
https://www.mundodeportivo.com/... Zaujem je aj o dalsich hracov.
2021-09-27 20:28:19
Najprv nech vyriešia, kto bude trénovať a potom nech sa riešia hráči.