FC Barcelona je v Lige Majstrov stále bez bodu, keď tentokrát schytala trojku na pôde Benfiky. Katalánci si to v tejto súťaži veľmi skomplikovali. Čo nám včerajší zápas ukázal?

Najlepšie: Araujo a momenty v prvom polčase

Hľadať pozitíva po takomto zápase je veľmi náročné. Tentokrát však stojí za zmienku, že Barcelona dokázala v prvom polčase predviesť niekoľko skvelých akcií, ktoré boli veľmi pekné. Fanúšikom sa mohla páčiť ofenzívna hra Frenkieho de Jonga či množstvo akcií zo strany krídelníkov. V obrane zas odohral skvelý zápas Ronald Araujo, ktorý držal celú formáciu pohromade, vyhrával osobné súboje a fyzicky dominoval dokonca aj nad Darwinom Núñezom.

Najhoršie: Bez streleného gólu, zato s trojicou inkasovaných

Ronald Koeman sa vrátil k taktike na troch stopérov a už v tretej minúte mužstvo inkasovalo gól po chybe dvoch z nich. Potom zaviedol zmeny v zostave - aktívneho Frenkie de Jonga stiahol do defenzívy a do hry poslal Gaviho. Efekt? Ďalšie inkasované góly a ďalšia hanba. Najviac však znepokojuje fakt, že ide o ďalší zápas v Lige Majstrov, v ktorom Barcelona inkasovala tri góly a žiadny nestrelila.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-09-30 06:39:00
nie len ze nestrelila gol....smutna statistika je ze 2 dva zapasy v LM a ziadna strela na branu...na zamyslenie...
2021-09-30 06:51:05
Bohužiaľ túto sezónu budeme musieť akceptovať že to bude viac o prestavbe mužstva ako o vyhrávaní trofejí. Nie je čo k tomu dodať... Aj keď môj osobný názor je že Koeman včera opäť zlyhal... FORCA BARCA!