Barcelona ťahá v Lige Majstrov šnúru piatich prehier v rade. Tá začala prehrou s Juventusom, potom prišli dve prehry s PSG, neskôr bol lepší aj Bayern Mníchov a včera dokonca Benfika. No..., nevyzerá to dobre.

Takto to ďalej nemôže pokračovať. Štatistiky poukazujú na najhoršiu Barcelonu v Lige Majstrov v jej histórii. Včerajšia prehra Barcelony proti Benfike pripomína iné zahanbujúce prehry Kataláncov - fiasko v Liverpoole, v Ríme či hanebná prehra 8-2 proti Bayernu Mníchov. Blaugranas včera prehrali rozdielom triedy s klubom, ktorý za bežných okolností bez problémov porážali. To však už neplatí.

Barcelona už nevyhrala 5 posledných zápasov v najprestížnejšej klubovej súťaži sveta. Je to najhoršia séria v klubovej histórii a v posledných rokoch by sme niečo podobné hľadali len márne. Časy sa v každom prípade menia. V prípade Barcelony k horšiemu. Juventus (0-3), Paris Saint-Germain (1-4 a 1-1), Bayern Mníchov (0-3) a teraz Benfika (3-0). Celé zle.

Zaujímavosťou je, že v histórii Ligy Majstrov sa v 140. prípadoch stalo, že niektorý z klubov prehral prvú dvojicu zápasov v skupinovej fáze Ligy Majstrov, no len v dvoch prípadoch sa stalo, že jeden z týchto klubov postúpil do vyraďovacej časti. Bude Barcelona tým tretím prípadom? V súčasnosti to tak nevyzerá.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

11 komentáre
2021-09-30 09:26:17
Tento rok si idu po europsku ligu...
2021-09-30 09:34:22
5 proher v řadě :D
Koeman opravdu jede rekordy, tragéd.