Brankár FC Barcelona sa vyjadril k včerajšej prehre s Benfikou Lisabon.

Priebeh zápasu

"Naša intenzita nebola na zlej úrovni. Rýchlo sme inkasovali prvý gól a to skomplikovalo situáciu. Potom sme si vytvorili šance, ale neboli sme schopní ani len remizovať. Hnevá ma, že sme sa ocitli v takejto situácii, je ťažké to akceptovať."

Situácia tímu

"Nepozerám sa spätne na to, čo bolo, jednoducho analyzujem každý zápas, aby som vyvodil závery. Dnes sme neboli schopní vyhrať, súper bol dobrý. Musíme povstať a navzájom si pomáhať. Pred zápasom proti Atléticu musíme analyzovať chyby a zlepšiť sa."

Budúcnosť Ronalda Koemana

"Toto nie je otázka na mňa. Pozerám sa na to z perspektívy ihriska. My hráči musíme hrať čo najlepšie a byť jednotní. Nie je to ľahká situácia, môžeme sa z toho dostať len ako tím. Urobíme všetko preto, aby sa tak stalo."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2021-09-30 10:04:39
nuž Marc by sa mal hlavne snažiť dostať sa do svojej starej formy, lebo zatiaľ od nej má dosť ďaleko
2021-09-30 10:08:03
Rýchly gól skomplikoval situáciu??? Pre mužstvo ako je Barca nemôže byť gól v 3 minúte problém. Veď má na vyrovnanie a otočenie zápasu ešte minimálne 87 minút. Ale pokiaľ bude Ter Stegen robiť chyby ako včera, tak jasné že bude pre Barcu problém vyrovnať a vôbec dať nejaký gól, čo je problémom už od minulej sezóny.