Bývalý prezident FC Barcelona Joan Gaspart sa vyjadril k najdôležitejším udalostiam v Barcelone a vo svete futbalu. Bývalý prezident komentoval aj nedávny gól Mbappého vo finále Final Four Európskej ligy.

Messi

"Leo je profesionál. Jedného dňa bude musieť ukončiť kariéru, má rodinu. Myslím si, že hráč by sa mal obetovať, ale nepoznám nikoho v histórii futbalu, kto by sa vzdal svojho platu."

Gól Mbappého do siete Španielska

"VAR zle spolupracoval s rozhodcom. Podľa mňa išlo o jasný ofsajd. Myslím si, že VAR bol na strane Talianov, pretože sa hralo v Taliansku. A keďže sme ich porazili, necítili voči nám sympatie."

Zotrvanie Koemana

"Verím v neho, svoju prácu si robí veľmi dobre. Veľmi miluje klub. Myslím si, že keď sa zotavia všetci hráči, hra Barcelony sa úplne zmení. Xaviho momentálne nevidím, aby mohol trénovať Barcelonu, pretože rešpektuje Koemana a nebude ho chcieť nahradiť. Pre mužstvo je najlepšie, aby zostal."

Príchod Mbappého do Realu

"Obávam sa toho, že sa to stane, pretože v súčasnosti je to jeden z najlepších hráčov. Dúfam, že Katar mu ponúkne toľko, koľko mu nikto iný nebude môcť ponúknuť a zostane v PSG mnoho rokov. Florentino je však Florentino, tento transfer si nenechá ujsť."

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2021-10-12 09:55:59
Mbappe svojou povahou presne zapasuje do Realu. Ale okrem toho, že je rýchli, je aj dosť preceňovaný a od najlepších je zatiaľ na míle ďaleko. Žial, my nemáme ani nadpriemerných hráčov...
2021-10-12 10:23:03
Mbappe nie ja až taký skvelý ako stále tvrdia médiá. Viď aj víkendové zápasy. V podstate sklamal. Je ego ho vo vývoji zabrzdí tak ako napríklad Neymara / jeho efektivita výrazne zaostáva za efektnosťou.