Luis de la Fuente bol hosťom programu 'Radioestadio Noche' na rozhlasovej stanici Onda Cero. Vo vysielaní hovoril o Pedrim, Éricovi Garcíovi, Gavim aj Nicovi.

Pedri

"Má dar od boha, je geniálny, iný, fenomenálny. Má všetko, aby sa stal hráčom, ktorý v Španielsku poznačí celú éru."

Éric García

"Jeho výkon proti Francúzsku bolo presne to, čo by mal hráč na ihrisku robiť."

Kontroverzie v zápase Španielska proti Francúzsku

"Rozhodovanie je zo dňa na deň náročnejšie, musíme zjednodušiť pravidlá a interpretáciu. Všetci sme videli ofsajd. Duch tohto pravidla sa veľmi zmenil."

Gavi

"Mal byť s nami, ale tréner dospel k záveru, že túto etapu by mal vynechať a výsledok ukázal, že mal pravdu. Gavi je pripravený a veľmi dobre súperí. Keď sa pripravuje nominácia, viem, že sa to môže stať. Je dobré mať tieto problémy. Umožňuje to totiž objaviť iných neznámych hráčov a predstaviť ich širšiemu publiku."

Spolupráca s Luisom Enriquem

"Koordinujeme svoj postup, prioritou je seniorská reprezentácia. Sprístupním Luisovi predbežnú nomináciu a on rozhodne či niektorí z hráčov na mojej nominácii postúpi do Áčka, informuje ma o tom. Je to bežný spôsob práce v mládežníckej reprezentácii."

Nico González

"Vieme, že Nico bude dôležitým hráčom v španielskom futbale."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2021-10-12 16:54:37
Když se Gavimu s Pedrim budou vyhýbat zranění, tak s trochou štěstí můžou z části nahradit duo Xavi-Iniesta
2021-10-13 09:12:31
V obrane sú Dest, Pique, Mingueza, Araujo, Eric, Alba, Balde. Gavi, de Jong, Pedri, to je správne zloženie zálohy, ale stane sa len vtedy, keď sa Busi zraní, ešte je tam Coutinho. Áno v tej zálohe chýba strelec z diaľky, to chýbalo aj keď hrali Xavi, Busi, Iniesta, obstarával to Leo. V útoku bude možnosť vybrať - Demir, Dembele, Aguero, Memphis, Fati. Keď sa tomu dá systém, kde bude každý vedieť, čo má hrať, tak to vidím optimisticky. Zatiaľ však mi stačí top4 v LL a bodol by postup v LM zo zákl. skupiny, ďalej je to nadplán.