Philippe Coutinho strelil vo včerajšom zápase proti Valencii po niekoľkých mesiacoch gól, vďaka ktorému si Barcelona mohla v koncovke stretnutia vydýchnuť. Brazílčan po zápase neskrýval svoju spokojnosť.

Ako hlasný bol tvoj pokrik po strelení gólu?

"Tento pokrik som v sebe držal už veľmi dlho, všetci vieme, koľko som si vytrpel. Streliť gól po tak dlhom čase je veľmi dobrý pocit. Najdôležitejšia je výhra, hrali sme dobre a nabrali sme sebadôveru. Je to pre nás veľmi dôležité, preto som dnes spokojný."

V uplynulej sezóne si povedal, že veľmi chceš hrať v Barcelone a potom si však bol veľmi dlho mimo hru. Aké boli tie posledné mesiace?

"Moje túžby sú teraz ešte väčšie. Bolo to ťažké, ale minulosť je teraz jazva, vďaka ktorej som silnejší. Takto k tomu pristupujem. Chcem byť úspešný a ukázať svoju najlepšiu verziu."

Čo sa zmenilo, že ste dnes boli schopní vyhrať? Pomohli vám fanúšikovia?

"Fanúšikovi sú vždy dôležití. Všetci sme angažovaní na tréningoch a tvrdo pracujeme. Vieme, že to nie je také, ako by sme chceli, ale zmeniť to môžeme len my."

Otočili ste výsledok vo veľmi dôležitom zápase, je to veľmi dôležitá správa pre fanúšikov. Pred týmto kľúčovým týždňom to bolo určite dôležité.

"Áno, od začiatku sme boli angažovaní a pre výsledok to bolo dôležité. Všetci išli na 100% od začiatku až do konca. Niekedy je potrebné dať aj 150% a urobíme aj to."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2021-10-18 08:37:02
Beast, strašne mu držím palce
2021-10-18 08:40:25
Super Philippe ,dúfam že tento gol ta nakopne a tvoja forma pôjde už len nahor. Verím že stále v sebe máš tú futbalovú magiu. Po tom tažkom zranení a skoro 10 mesačnej pauze bez futbalu a 3 operáciach ti strašne prajem aby si v barce uspel. Bud teraz, alebo nikdy!

Hlavne neprestavaj makať, zlepšovať kondičku a hlavne makaj aj po psychickej stránke!