Trénera Valencie Josého Bordalasa pobúrilo rozhodnutie odpískať pokutový kop pre Barcelonu po zákroku na Ansu Fatiho. Bordalas poukázal aj na ostrú hru zo strany Blaugranas.

Penalta

"Sme pobúrení, táto akcia bola rozhodujúca, zápas bol veľmi vyrovnaný a nebola to penalta. Videl som opakované zábery. Gaya mi už na ihrisku povedal, že výrazne zasiahol loptu, skontrolovali sme to. Bola to rozhodujúca akcia, nechápeme, že v dobe technológií a systému VAR bol odpískaný faul. Sme samozrejme pobúrení."

Výsledok

"Nemali sme prehrať 1:3, zaslúžili sme si minimálne remízu. Ter Stegen predviedol v druhom polčase veľa skvelých zákrokov a Soler trafil žrď. Skúšali sme to, bojovali sme o víťazstvo."

Fyzická forma

"Mali sme problémy, Guedes bol veľmi nakopnutý, Foulquier vynaložil veľa úsilia v obrane aj v útoku. Neskôr Gaya, Soler... sú po zraneniach, ale spoločne sme to dotiahli až do konca."

Analýza

"Som spokojný s prístupom mužstva, ale musíme sa zlepšiť v obrane. Inkasuje priveľa gólov, jedným z mojich cieľov je zmeniť to. Je pravda, že tie góly sme inkasovali proti veľkým klubom ako Sevilla, Real či Barcelona, ale je ich priveľa."

Barcelona

"O jej schopnostiach a potenciáli nemožno pochybovať. Mala problémy so zraneniami, ale teraz bude bojovať s najlepšími."

Séria piatich zápasov bez výhry

"Nie sme šťastní, pracujeme na tom, aby sme to zmenili. Budeme musieť analyzovať tento zápas."

Guedes

"Faulovali ho 5-krát v priebehu krátkeho času. Barcelona prerušovala hru trikrát častejšie ako my. Fauly na Guedesa nám uškodili."

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

10 komentáre
2021-10-18 12:27:21
:))) nech si da urobit silnejsie dioptrie ked nevidi :))) vsak oni takmer pri kazdom kontakte s hracmi Barcy sli k zemi a ze by oni hrali zrovna v rukavickach...:))) ale vsak zastava sa svojich....
2021-10-18 12:27:29
Fauly,najmä v prvom plčase boli v drtvivej väčšine nafilmované,prerušovali hru takticky,aby sa Barca nedostala do rytmu,keď prehrávali,odrazu fauly neboli...