Katalánci dokázali vyhrať nad Dynamom Kyjev a v Lige Majstrov si do tabuľky pripísali životne dôležitý plný počet bodov. Zverenci Ronalda Koemana však výkonom nikoho nenadchli.

Najlepšie: Nesmierne dôležité tri body v Lige Majstrov

Barcelona mala pred dnešným zápasom len jeden jediný cieľ - získať plný počet bodov bez ohľadu na formu a okolnosti. Domáci si vytvorili niekoľko dobrých príležitostí a jednu z nich využili, čo vzhľadom na absolútne zlý výkon hostí v ofenzíve napokon stačilo na víťazstvo. Situácia v skupine je pre Barcelonu komplikovaná, ale prvá výhra dáva nádej, že sa jej môže podariť postúpiť do vyraďovacej fázy.

Najhoršie: Na toto sa nedá pozerať pán Koeman

Barcelona tretíkrát za sebou predviedla v Lige Majstrov taktiku na centrované lopty do pokutového územia. Luuk de Jong však mal v prvom polčase streliť minimálne jeden gól. Ten napokon vsietil Gerard Piqué. Po prestávke mohla Barcelona bez Luuka de Jonga na ihrisku zrýchliť hru, ale nestalo sa. Katalánci po pár minútach druhého dejstva prepli do režimu spánku. V ofenzíve sme nevideli väčší pohyb a väčšina útokov bola vedená voľným tempom so sotva trojicou hráčov. Nečudo, že z tribún sa ozýval aj piskot. Tak nízka intenzita v zápase Ligy Majstrov je nevídaná. Organizácia hry a idea výstavby akcií stredom poľa je už rukopis Ronalda Koemana. Culés však počas dnešného zápasu strácali trpezlivosť. Teda ak nezaspali.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2021-10-20 21:17:36
No tak, dajte mu cas pracovat s hracmi, ktori su aj mladi a perspektivni. Ved presne takych dnes poslal do hry. Vyzaduju si cas a budu buducnostou Barcelony. Vsetci dnes ziskali neocenitelne skusenosti.
2021-10-20 21:28:18
Cele zle okrem troch bodov. Byt Koemanom, trosku by som precistil Frenkieho, aby strielal z jasnych pozicii, Fatiho, aby prihraval na jasne pozicie. Coutinho dalsia velka katastrofa, nechapem na co ho tam stavia. Dnes dalsi zapas, kedy Koeman absolutne nevedel zmenit zapas z lavicky. Oda na plac. Este ze sa Gerard trafil. Vtip s lukom doteraz nechapem. Cele zle cele. Uz aby bol novy coach.