Tréner Dynama Kyjev Mircea Lucescu počas tlačovej konferencie po prehre s Barcelonou uviedol, že Katalánci to budú mať s postupom do osemfinále veľmi ťažké.

Kto postúpi

"Pravda je taká, že Benfika hrá veľmi dobre a po zápasoch s trojicou týchto tímov si myslím, že pre Barcelonu bude veľmi ťažké postúpiť do osemfinále. Je pravda, že má naďalej skvelých hráčov, jej hra je veľmi technická, ale keď ju vidíte na ihrisku, hneď si uvedomíte, že jej niečo chýba. Myslím si, že postúpi Benfika. Barcelona prechádza ťažkým obdobím, nie je jednoduché vymeniť celú generáciu hráčov. Rozhodne sa medzi týmito dvoma klubmi."

Zápas

"V obrane sme pracovali veľmi seriózne, boli sme veľmi ostražití. Všetko sme mali takmer pod kontrolou, ale chýbala nám vyššia intenzita v útoku. Hrali sme bojazlivo. Barcelona bola od nás lepšia v stratégii a agresivite. V každom prípade sme odohrali veľmi vážny zápas a v hre sme boli do poslednej sekundy, nevypadli sme v žiadnom momente."

El Clásico

"Pre Barcelonu to bude veľmi ťažký zápas, pretože Real k nemu po víťazstve v Kyjeve pristúpi s väčším entuziazmom a v súčasnosti je to lepšie organizované mužstvo."

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

7 komentáre
2021-10-21 10:33:43
Bohužiaľ, ale asi pravda.
2021-10-21 12:01:04
Dynamo este tazsie... Co sa tento trtko stale vyjadruje k Barcelone. Viem, iste je to vytrhnute z kontextu, no nech sa stars o svoje Dynamo