FC Barcelona zvažuje rôzne scenáre počas rekonštrukcie Camp Nou. Katalánsky denník Mundo Deportivo informoval, že Barcelona dokonca zvažuje možný presun na štadión Montjuïc.

Pre Joana Laportu by bolo najlepšie, ak by sa zápasy prvého tímu Blaugranas hrali na Estadi Johan Cruyff, ktorý by bol rozšírený o ďalšie tribúny počas prestavby Camp Nou, ktorá môže trvať približne rok. Avšak starostka Sant Joan Despí, kde sa nachádza tréningové centrum Barcelony a štadión druhého tímu, je proti.

Belen García bola hosťom programu 'Tu Diras' na rozhlasovej stanici RAC1, kde uviedla: "Zo všetkých predstavených návrhov je konanie zápasov v Sant Joan Despí najmenej pravdepodobné. Musíme vziať do úvahy, že by sa to zhodovalo s renováciou tratí v Sant Feliu, čo je dodatočným problémom."

Joan Laporta na slová starostky Sant Joan Despí reagoval: "Rešpektujem jej názor. S tamojšou radnicou sme mali vždy dobré vzťahy. Okrem toho by sme chceli hrať na štadióne, kde by mohlo prísť približne 40 000 divákov. Ak to nebude možné na Estadi Johan Cruyff, vtedy budeme hľadať iné riešenia, také ako Montjuïc či dokonca hrať na Camp Nou počas prestavby," vyhlásil prezident klubu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2021-10-22 00:04:30
Jasné, že to nebude možné. Je zásadný rozdiel medzi 6 000 a 40 000. Montjuic je jasná vec.