K víkendovému El Clásicu sa v dnešnom rozhovore pre médiá vyjadril aj Sergio Busquets.

Slabý začiatok sezóny

"Sezónu sme nezačali tak, ako sme chceli. Víťazstvo v El Clásicu by nám dodalo sebavedomie a pomohlo by nám poskočiť v tabuľke. Na Real nestrácame až tak veľa. Zostáva ešte veľmi veľa zápasov. Musíme po sebe zanechať lepší dojem a ukázať, že chceme bojovať o všetko. Potrebujeme veľa elementov. Nielen efektivitu, ale aj spoľahlivosť v rozhodujúcich priestoroch."

Nová zmluva Ansu Fatiho

"Mám veľkú radosť, pretože hovoríme o hráčovi budúcnosti. Nemôžeme však zabúdať, koľko má rokov. Nemali by sme na neho vyvíjať priveľký tlak. Sme pripravení pomáhať mu rovnako ako on nám pomáha gólmi."

Ansu Fati VS Vinicius

"Určite vyznačia súčasnosť aj budúcnosť."

Karim Benzema

"Prezentuje veľmi vysokú úroveň. Strieľa góly a robí rozdiel. Poznáme ho dlhé roky a vieme, že je to elitný hráč. Real však nie je len Benzema a Vinicius. Hrá celé mužstvo."

El Clásico

"Nechcem robiť žiadne predpovede, ale vieme, že narazíme na mužstvo, ktoré je ťažké poraziť. Máme však svoje zbrane a okrem toho hráme doma s našimi fanúšikmi. Ľudia musia byť na našej strane. Spolu sme silnejší. Povzbudzujeme fanúšikov, aby prišli na Camp Nou, už len kvôli tomu, aký zápas hráme. Potrebujeme ich a s určitosťou odpovedia ako vždy."

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2021-10-22 21:25:26
Nechcem byť zlý, ale doteraz nepresvedčili fanúšikov, aby prišli na štadión a zatiaľ im k tomu nedali žiadny nový dôvod. A to, že na Real nestrácame až tak veľa, ...no ani pe El Clacicu to nebude až tak veľa, len kde je ta miera, kedy už to je až tak veľa? Myslím si, že fanúšikovia už tú hranicu stanovili a sladké rečičky už nikoho neukecajú..
2021-10-22 22:28:36
Tak je jednoduchý srovnání z posledního zápasu. DK a Šachtar jsou vyrovnaný týmy takže rozdíl vidím především v ofenzivě Benzema a Vinicius jsou zatím jinde. Ale co si budem je to clasico může vyhrát kdokoliv.