Sergiño Dest už myslí na zajtrajšie El Clásico. Očakáva sa, že pravý bek FC Barcelona v rozhovore pre ESPN porozprával o svojej forme, šanciach tímu a návrate fanúšikov na štadión.

"V súčasnosti sme vyhrali posledné dva zápasy. Opäť sme v dobrej nálade. Musíme takto pokračovať. Bude to ťažký zápas, ale musíme to zvládnuť," uviedol Dest na tému zajtrajšieho zápasu proti Realu Madrid.

Pravý obranca Kataláncov je v súčasnosti v dobrej forme: "To áno, ale ide o tímový šport a sám nedokážete urobiť nič. Na tento zápas je potrebné, aby boli všetci pripravení a plne koncentrovaní. Rozhodne máme šancu. Majú dobrý tím, ale dobrý tím máme aj my. Musíme len navzájom spolupracovať a môžeme zažiť skvelý deň," povedal.

Môže však práve toto El Clásico byť otvorené? "Áno, to môže. Pre mňa to bude prvé El Clásico aj s fanúšikmi. Takže to pre mňa bude špeciálny zážitok," vyhlásil Dest a priznal, že dôležitú úlohu v tomto zápase môžu zohrať práve fanúšikovia: "Dodajú nám energiu, takže je to dôležité."

Na záver sa obranca vyjadril k tomu, kto môže byť v tomto zápase kľúčovým hráčom: "Myslím si, že kľúčová bude spolupráca. Spolu sme silnejší. Nemôžeme to dokázať individuálne. Keď budú mať loptu, musíme sa preskupiť a potom budeme mať určite šancu."

zdroj: ESPN
foto: Shutterstock

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.