Kapitán FC Barcelona patril v zápase proti Realu Madrid medzi najlepších hráčov Blaugranas. Záložník po El Clásicu priznal, že Barcelona mala na to, aby porazila Real.

Výsledok

"Nezaslúžili sme si prehrať. Mali sme veľmi dobré príležitosti. Mohli sme dokonca vyhrať. Kontrolovali sme hru, ale porazili nás po protiútokoch. Po tom ako nám strelili gól, mali sme ešte viac šancí. Je to veľká škoda. Robili sme, čo sme mohli, ale nepodarilo sa."

Čo ďalej?

"Stratili sme tri body v El Clásicu, ale musíme sa pripraviť a pracovať ďalej. Neviem, či sa Frenkie zranil... Je to mladé mužstvo schopné veľkých vecí. Zlepšujeme sa. Snažíme sa zo všetkých síl. Zostáva veľa zápasov. V strede týždňa hráme proti Rayu. Strácame niekoľko bodov na predné priečky, ale budeme bojovať."

Plný štadión

"Je to niečo úžasné. Spolu sme silnejší."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2021-10-24 19:03:44
Nezaslúžili si prehrať. Myslím si, že remíza by bola fér voči obom tímom. Akurát to, že ich porazili po protiútokoch ... škoda toho, lebo vedeli, v čom Real dobrý - pokiaľ Barcelona drží loptu, tak to budú protiútoky + jalová záloha bez nápadu alebo ochoty niečo vymyslieť ... A ani krajní obrancovia ma nejako nezaujali ... Akurát sa mi páčil celkom Coutinho, po tom, čo predvádzal ostatné zápasy mi prišiel oveľa viac aktívny a s väčšou odvahou ...
Striedania Roberta a Luuka , to je škoda reči . Nabudúce to bude lepšie. (Dúfam)
2021-10-24 19:42:48
Zasloužili. Nedávají góly. Ta hra je taková bez vzrušení. Pozitivně mě překvapil Coutinho-ale je to tím, že ho konečně dal tvořit do středu zálohy.