Katalánci v dnešnom El Clásicu nestačili na Real Madrid a prehrali na Camp Nou 1:2. Výkon Blaugranas však nebol zlý, mrzieť budú najmä zahodené šance.

Najlepšie: Barcelona bojovala, boli šance

Barcelona odohrala v prvom polčase dobrý zápas a mohla streliť minimálne dva góly. Stačili však dve chyby a do vedenia sa dostal Real zásluhou gólu Alabu. Napriek tomu je potrebné oceniť dobrý defenzívy postoj mužstva a niekoľko pekných a nebezpečných akcií, čo v konečnom dôsledku zanechalo dojem z toho, že Barcelona má mužstvo, ktoré môže súperiť s oveľa skúsenejším kádrom Realu. Boj až do konca v takomto zápase dáva nádej, že mužstvo opäť získa pozitívnu dynamiku v lige a vybojuje si postup v Lige Majstrov.

Najhoršie: Bezradnosť v druhom polčase

Zmeny počas prestávky nepriniesli očakávaný efekt. Real sa stiahol do obrany a domácich dokonale spacifikoval a vynútil si, aby Barcelona kombinovala po stranách ihriska s centrami do pokutového územia. Akciám Barcelony chýbalo tempo a zmena rytmu, čo obrancom uľahčilo prácu. Barcelona mala vždy problém s hlboko brániacimi mužstvami, preto je ťažké pochopiť, prečo sa akcie v druhom polčase tak vliekli. Tento dojem nezmení ani gól Agüera v koncovke stretnutia.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2021-10-24 19:08:24
Kéž by vyhodili Koemana, zlepšení se nedostavuje. Aguero super, líbil se mi docela i Coutinho. 4 prohra s Realem v řadě...na co se vymluví Koeman?...předchozí prohry byly s i Messim, takže v čem to teda je?
2021-10-24 19:10:53
Dnesny zapas jednoznacne ukazal ze Depay nema na to aby bol vodcom v utoku urcite nie proti takym superom, bol pri obidvoch goloch realu…Aguero ako veteran musi hrat zaklad odkedy je u nas tak za tie minuty dtale ukazal dobre veci…k luukovi de jongovi sa je skoda vyjadrovat…dest na kridle nema co robit