Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti sa vyjadril k dnešnému víťazstvu Los Blancos na Camp Nou. Talian je rád, že jeho mužstvo má veľkú kvalitu.

Thibaut Courtois

"Zranil sa, vyzeralo sa nebezpečne, ale našťastie mohol dohrať zápas. Čakal som s posledným striedaním, ale nakoniec som ho nemusel využiť."

David Alaba

"Za bežných okolností sa neocitne na takom mieste na ihrisku, ale dokáže robiť takéto veci. Našiel si priestor a vystrelil veľmi dobre."

Systém hry

"Hráči sú zvyknutí na to hrať takýmto systémom, najmä s trojicou záložníkov v strede. Vinicius a Rogrygo odvádzajú skvelú prácu v útoku a v obrane. Aj Asensio si po príchode odviedol svoju prácu."

Hra proti najlepším v Európe

"Môžeme im konkurovať. Mužstvo je na tom dobre, ale musíme byť ešte trochu lepší. Dnes sme hrali proti skvelému mužstvu, ktoré odohralo veľmi dobrý zápas. Trpeli sme, ale neprišli sme o kontrolu nad zápasom, keď sme nemali loptu na kopačkách."

Priebeh zápasu

"Bol to zápas, keď je potrebná inteligencia. Bránili sme veľmi dobre. Urobili sme niekoľko chýb pri prihrávkach, ale boli sme schopní hrať na nebezpečné brejky. Bol to náročný zápas, ale z víťazstva máme radosť."

Prvé víťazstvo v El Clásicu

"Som spokojný, bol to veľmi dôležitý zápas. Sme šťastní, ale hralo sa bohužiaľ len o tri body. Nechcem hovoriť o súperovi, obe mužstvá hrali dobre, aj Barcelona."

Obavy

"Vždy ich mám. Nepanikáril som, ale Barcelona v druhom polčase veľmi dobre tlačila. V obrane sme boli pevní. Po druhom góle si mnohí mysleli, že zápas skončil, ale ja nie."

Zranenie Valverdeho

"Utrpel zranenie kolena, zajtra budeme vedieť viac."

Zhodnotenie zápasu

"Zahrali sme veľmi inteligentne. Efektívne v obrane a nebezpečne v útoku. Takto sme si to naplánovali. Na začiatku nebolo najlepšie vyvážanie lopty, ale po strelení gólu sme mali väčšiu kontrolu."

Vinicius

"Odohral dobrý zápas, bol nebezpečný po celý čas. Mužstvu veľmi pomohol aj Benzema."

Gól Alabu

"Dnes skórovali dvaja obrancovia a to znamená, že dnes sme mali chuť útočiť. Boli sme veľmi dobrí."

5-bodový náskok pred Barcelonou

"Nikto nechce hodnotiť súperov tím. V tomto zápase sme trpeli. Barcelona bude v hre o titul do samého konca."

zdroj: as.com marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2021-10-24 21:21:42
"Skórovali dvaja obrancovia, to znamená, že sme mali chuť útočiť". ?? neviem no
" po druhom góle mnohí mysleli, že zápas skončil, ale ja nie". ?? to sú také slová.
2021-10-24 22:06:48
Škoda, že je u největšího rivala. Za mě jeden z top 3 trenérů