Ramon Planes poskytol po včerajšom zápase Barcelony proti Realu Madrid komentár pre médiá.

Športový riaditeľ pochválil "veľmi dobrý kolektívny prístup" Barcelony a lamentoval, že to nestačilo na víťazstvo v zápase nad Realom. "Nemôžeme žiadať o viac," zdôraznil Planes v rozhovore pre Movistar. "Real Madrid mal tri šance a strelil dva góly. My sme mali niekoľko šancí. Šanca Desta bola kľúčová pre vývoj osudu zápasu. Mám trpkú príchuť z dôvodu výsledku a dobré dojmy z prístupu mužstva," povedal.

"Vinicius odohral dobrý prvý polčas, ale v tom druhom už tak nevynikal. Je to ďalší z madridských hráčov, ktorí si veľmi veria. Snažili sme sa držať loptu a preberať iniciatívu. Vinicius môže súperom narobiť veľa škôd na voľnom priestore," analyzoval Planes.

"Nemáme hráčov s takou strelou ako sme mali kedysi. Barcelona je mužstvo v prestavbe. Hrali sme proti skúsenému mužstvu, našim hráčom by som dal viac než len uspokojivú známku. Nemôžem byť nespokojný s prístupom a spôsobom, akým sme hrali," zdôraznil športový riaditeľ FC Barcelona.

"Rozhodca Sánchez Martínez sa zachoval dobre, osobne ho mám rád. Bolo tam niekoľko kontroverzných akcií, ale musíte ho rešpektovať a nemôžete namietať proti jeho rozhodnutiam," uzavrel Planes.

zdroj: as.com sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-10-25 11:11:15
Kecy samé kecy a alibistické vyhlásenie, ako po každom prehratom zápase. Keby tam bolo aspoň štipka kritiky
2021-10-25 11:59:35
Já teda víc žádám, protože tihle hráči mají na více. Je pro mě velký zklamání, že dneska nevidím zprávu o konci Komena na trenérské lavičce. Kéž by se nějak domluvili-například "dejte mi 3 mega a končím dohodou"