Socios vyjadrili svoje sklamanie z odchodu Lea Messiho počas víkendového zhromaždenia socios compromisarios. Od prezidenta klubu Joana Laportu požadovali pravdu, ktorá sa za odchodom najlepšieho hráča v histórii ukrýva.

"Nemali sme už žiadny priestor na výplatnej listine a výsledky, ktoré sme dostali z auditu, neboli dobré," vysvetlil Laporta. "Aby Messi zostal, museli sme akceptovať operáciu s investičným fondom s názvom CVC, to nám povedala La Liga. To sme však nemohli prijať v takom znení, v akom nám to bolo predložené. Založili by sme klub do budúcnosti. Messi už viac nemohol čakať a pochopil, že je čas odísť," uviedol prezident.

Jeden zo socios argumentoval, že Messi mal už dohodu s PSG od momentu, kedy ešte počas uplynulého roka zaslal do klubu fax, v ktorom požadoval odchod z Camp Nou: "Leovi ľudia ma ubezpečili a ja im verím, že neurobili nič. Chcel len pokračovať v Barcelone. Teraz nám už zostalo len to ako veľmi sme si ho dokázali užiť, od jeho 16 do 34 rokov. Táto chvíľa musela skôr či neskôr prísť, bohužiaľ sa to udialo teraz, možno o dva roky skôr ako sme očakávali," dodal Laporta.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-10-25 16:47:26
Messi měl odejít alespoň 2 roky dřív, očekávalo se 2 roky později. Dobrý kompromis pro všechny, že odešel teď ?
jirkam Premium
2021-10-25 16:53:42
Největší průser v dějinách Barcelony!!!