Barcelona nebola v zápase proti Realu Madrid efektívna a viacerí hráči svojim výkonom v El Clásicu sklamali.

Katalánci sa snažia prehru v El Clásicu hodiť za hlavu, nakoľko už zajtra ich čaká ďalší ligový súboj, tentokrát proti Rayu Vallecanu. Nebude to však jednoduché, tak, ako v prípade každej prehry Kataláncov proti Realu. Samotný zápas bol vyrovnanejší ako mnohí očakávali, čo viedlo k ešte väčšiemu sklamaniu z konečného výsledku. Viacerí hráči Blaugranas však v tomto zápase nepodali dobrý výkon.

Memphis Depay

Útočník je referenčným bodom barcelonskej ofenzívy a najlepší strelec tímu so štyrmi gólmi. V El Clásicu však zo svojho tieňa nevystúpil. Bol to jeho prvý zápas proti Realu, ale Courtoisa vôbec nezamestnal. Ba čo viac, prvý gól Realu Madrid padol práve po jeho strate lopty.

Luuk de Jong

V koncovke zápasu ho Koeman poslal na trávnik v zúfalej snahe streliť gól, ale Luuk de Jong podal slabý, nervózny a zúfalý výkon. Na ihrisku pôsobil stratene. Nepomohlo ani to, že keď mal loptu, tak na neho pískali jeho vlastní fanúšikovia.

Philippe Coutinho

Do zápasu zasiahol po prvom polčase, ale neponúkol vôbec nič. Jeho nevydarené pôsobenie v Barcelone pokračuje naďalej.

Jordi Alba

Krajného obrancu zastihol zápas proti Realu Madrid v dobrej forme a navyše po dobrom zápase v Lige Majstrov, ale v El Clásicu sa z ihriska vytratil. Na svojej strane nesršal energiou, možno kvôli zraneniu, ktoré ho trápilo počas predchádzajúceho týždňa.

Frenkie de Jong

Holandský záložník v tejto sezóne nie je v dobrej forme a ďaleko zaostáva za výkonmi z predchádzajúceho ročníka. Pod vedením Ronalda Koemana je kľúčovým hráčom mužstva, ale v tomto tíme sa necíti pohodlne.

Oscar Mingueza

Mladý obranca odohral otrasný prvý polčas a Vinicius si z neho robil dobrý deň. Chýbalo mu sebavedomie, rýchlosť aj sila. Zápas viditeľne nemal pod kontrolou a nedokázal si poradiť s Viniciusom v súbojoch jeden na jedného.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com marca.com

Diskusia

6 komentáre
2021-10-26 08:22:34
Luuk hral ? :D ... kazdopadne je to fiasko ... dost mozna Barcelona riskuje, ze budou chtit hraci odejit co nejdrive ... nejen kvuli tomu, ze si Laporta mysli, ze budou hrat "zadarmo" , ale predvsim kvuli tomu, ze tu momentalne zabiji karieru, coz slabsi povahy ustat nemusi ... bojim se obzvlast o Frenkieho de Jonga ...
2021-10-26 09:20:49
Mně se teda zdálo, že Coutihno tu zálohu oživil. Ještě Kun potěšil golem. Ale jinak byl ten zápas hrozná bída. Myslel jsem, že horšího trenéra než Valverdeho mít nemůžeme ...ale Koeman se tam začíná dostávat. Tým potřebuje nutně nový impuls...sebevědomí.