FC Barcelona musí prehru v El Clásico rýchlo hodiť za hlavu, pretože už zajtra ju čaká ďalšie ligové kolo - Blaugranas tentokrát cestujú na výjazdový zápas proti Rayo Vallecano, ktorý má výkop o 19:00.

Ronald Koeman dnes zverejnil nomináciu na stretnutie. V nominácii tentokrát chýba Frenkie de Jong, ktorý si zo zápasu proti Realu odniesol zranenie. Chýba aj zranený Pedri, ktorý má stále problémy z kvadricepsom. Médiá síce písali o zdravotných problémoch aj v prípade Gerarda Piquého a Ansu Fatiho, no obaja hráči sa nachádzajú na zozname. Samozrejme, vo Vallecas sa nepredstavia ďalší zranení hráči ako Araujo, Braithwaite či Dembélé, aj keď posledný menovaný už trénuje s mužstvom.

Nominácia

Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, Kun Agüero, S. Roberto, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi, Balde.

zdroj: forcabarca.sk twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2021-10-26 13:39:08
Dúfam, že zase nepostaví niekoho, kto nie je celkom v poriadku.
2021-10-26 13:39:14
Ter Stegen, Dest, Eric, Lenglet, Alba, Roberto, Busquets, Gavi, Memphis, Luuk, Fati....myslim si, ze takto to nejako postavi nas strateg.....mne by sa to ale nepacilo......