Pep Guardiola vyhnal Ronaldinha z Barcelony skôr ako sa možno očakávalo, no Brazílčan mal veľký vplyv na kariéru Lea Messiho, ktorý v tom čase začínal v seniorskom tíme Blaugranas. Obaja spolu udržujú veľmi vrúcne vzťahy a pred pár dňami sa po dlhšom čase opäť stretli.

Legendárni hráči FC Barcelona Ronaldinho a Leo Messi mali možnosť stretnúť sa pred zápasom Ligy Majstrov medzi Paris Saint-Germain a RB Lipsko. Francúzsky klub si Ronaldinha naozaj uctil, pretože keď sa bývalý hráč vybral na trávnik pozdraviť Lea Messiho, celý štadión mu tlieskal

Ronaldinho totiž dres PSG obliekal pred svojim príchodom na Camp Nou. Teraz mal možnosť stretnúť Lea Messiho v Parku Princov. Dvojica sa pozdravila na trávniku, ale neskôr sa pokojne porozprávala v útrobách štadiónu.

"Veľmi ma teší, že ho vidím v klube, v ktorom som v Európe začínal," uviedol Ronaldinho k stretnutiu s Leom. "Je to niečo, o čom som si myslel, že sa nikdy nestane, pretože som bol presvedčený o tom, že kariéru ukončí v Barcelone," priznal.

"Keď som prišiel do Barcelony, hovorilo sa tam o veľmi dobrom chalanovi. Po spoločnom tréningu som videl, že je to pravda. V každom zápase a na každom tréningu bol niečím iným. Stal sa mojim skutočným priateľom," dodal Ronaldinho.

zdroj: marca.com
foto: instagram/Ronaldinho

Diskusia

2 komentáre
2021-10-27 08:33:05
Nejzábavnější fotbalista a nejlepší v historii se sešli. ?
2021-10-27 09:27:12
Legendy ?