Lionelovi Messimu sa po prestup do Paris Saint-Germain nedarí podľa predstáv. Vo včerajšom zápase proti Lille sa bývalému kapitánovi Barcelony opäť nepodarilo skórovať, navyše zápas nedohral zrejme kvôli svalovému zraneniu.

Argentínca počas polčasu nahradil Mauro Icardi. L'Equipe tvrdí, že Messi bol vystriedaný z preventívnych dôvodov. Údajne ma svalové problémy, ktoré trvajú už niekoľko dní. Platí však, že v piatich zápasoch Ligue 1 nestrelil ani jeden gól. Messi podal bezzubý výkon aj vo včerajšom stretnutí proti Lille. Nedarilo sa mu efektívne kombinovať so spoluhráčmi a počas pobytu na trávniku poslal jeden priamy kop vedľa brány súpera. V prvom polčase však celé mužstvo PSG nehralo dobrý futbal.

Argentínec po prestupe do PSG aj naďalej čaká na svoj prvý strelecký zásah vo francúzskej lige. Góly strieľa v Lige Majstrov, kde zaznamenal tri góly v troch zápasoch, no v domácej lige sa mu nedarí. Medzitým sa nestalo prvýkrát, čo ho tréner Mauricio Pochettino vystriedal. Stalo sa tak aj v derby proti Lyonu, keď Messiho stiahol z trávnika 15 minút pred koncom zápasu. Aj vtedy išlo o zdravotné komplikácie, nakoľko Messiho trápilo koleno.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

11 komentáre
2021-10-30 08:47:08
No čo sa stalo… Barcelona
2021-10-30 08:54:08
Ako povedal Sir Alex Fergusson, Messi je hrac pre Barcelonu