Barcelona hrá už v utorok o prežitie v Lige Majstrov proti Dynamu Kyjev. Problémy v mužstve sa však len prehlbujú. Na zoznam zranených hráčov po včerajšku pribudli ďalší hráči - Gerard Piqué a Sergio Agüero.

Barcelona musí včerajšiu remízu proti Deportivu Alavés hodiť čo najskôr za hlavu a sústrediť sa výlučne na najbližšie stretnutie proti Dynamu Kyjev. Od tohto zápasu do veľkej miery závisí, či Barcelona bude pokračovať v Lige Majstrov ďalej, alebo sa neprebojuje do vyraďovacej časti. Posledné udalosti však nie sú optimistické, pretože konfrontácia s Alavésom ukazuje, že mužstvo po prepustení Ronalda Koemana nezačne odrazu hrať dobre. Dodatočným problémom sú zranenia ďalších dôležitých hráčov. Ide o zlé znamenie pre utorkom.

Včerajší zápas kvôli zraneniam nedohrali Gerard Piqué a Sergio Agüero. Stopér si poranil lýtkový sval na pravej nohe, čo Barcelona potvrdila už aj oficiálne. V prípade argentínskeho útočníka je situácia nejasná, nakoľko kvôli problémom s dýchaním a bolestiam na hrudi bol prevezený do nemocnice na ďalšie testy. V Kyjeve okrem týchto hráčov budú chýbať aj Pedri, Frenkie de Jong, Ronald Araujo a Sergi Roberto. Otáznik visí nad účasťou Ansu Fatiho a Ousmane Dembélého. Ak by boli trénerovi na zápas proti Dynamu k dispozícii, je jasné, že neodohrajú celých 90 minút.

Barcelona včerajší zápas proti Alavésu dohrala s Abdem a Baldem v zostave. Sergi Barjuan totiž v kádri veľa dostupných hráčov nemá. Stretnutie proti Dynamu však Katalánci musia vyhrať a mužstvo bude pod obrovským tlakom, čo v tejto situácii taktiež nepomôže.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2021-10-31 13:40:52
Big Sam prisiel cas
Marian Premium
2021-10-31 13:46:05
Čo chceme hrať vo vyraďovacej fáze, ak postúpime, čaká nás najskôr nakladačka. Máme plno zranených a máme problém streliť viac ako gól v zápase. Inkasujeme vždy, takže výhra je problém. Treba zabudnúť na postup, v LM veľa vody nenamútime.