Lionel Messi poskytol rozsiahly rozhovor pre katalánsky denník Sport. V rozhovore uviedol, že ho ranili slová Joana Laportu, no médiá v súčasnosti tvrdia, že Argentínca ešte viac mrzí postoj Gerarda Piquého. Informuje Forbes s odvolaním sa na informácie španielskych médií.

Šéfredaktor katalánskeho denníka Luis Mascaro vyhlásil, že Messi si je dobre vedomý toho, že ho zradil jeden z jeho najlepších kamarátov. Pritom Piqué sa s Messim pozná dlhé roky, keď spolu hrávali ešte v mládežníckych výberoch La Masie. Mascaro v rozhovore pre Radioestadio Noche povedal: "Messi vie, že Piqué povedal Laportovi, že ak Messi odíde z klubu, nič zlé sa nestane." Médiá pritom tvrdia, že nezhody medzi Messim a Piquém pretrvávali už dlhšie.

Leo Messi v rozhovore pre katalánsky denník Sport na otázku, či je v kontakte s bývalými hráčmi FC Barcelona aj po prestupe do Parku Princov, odpovedal: "Áno, často sa rozprávam s Kunom Agüerom, aj keď so mnou v Barcelone nehral. V kontakte som napríklad aj s Busquestom a Jordim Albom." Všimnite si, že vynechal Piquého. Novinár Toni Juanmarti zdôrazňuje, že k tejto záležitosti sa určite vyjadrí aj Piqué a dozvieme sa viac. Stopér Barcelony nemá problém na rovinu hovoriť o akejkoľvek téme a určite si nebude hrýzť do jazyka ani tentokrát.

"Neviem kde a kedy, ako trojka Barcelony bude určite chcieť uviesť svoju verziu príbehu," zdôraznil Juanmarti. Faktom v každom prípade zostáva, že odchod Messiho z Barcelony bol expresne rýchly a za zvláštnych okolností. Postupne sa však odkrýva čoraz viac z tohto príbehu.

zdroj: forbes.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-11-02 14:52:08
Neviem... Mne vyjadrenie:
"Messi vie, že Piqué povedal Laportovi, že ak Messi odíde z klubu, nič zlé sa nestane."

príde ako dosť vytrhnuté z kontextu.

Čo si myslíte?
2021-11-02 15:11:01
Mascaro vie, že Messi vie, že Piqué povedal Laportovi... Najhoršie je, že teraz Piqué vie, že to Mascaro vie, a tak sa bude sťažovať na Laportu, ktorý sa musel niekde na káve prekecnúť. Navyše teraz všetci vedia, že to nie Laporta rozhodol, ani finančné fair play, v pozadí Messiho konca v FCB je zrada Piquého, ktorý povedal, že sa nič zlé nestane. Veru, čoraz viac vieme o tomto záhadnom príbehu.