Gavi patril medzi najlepších hráčov aj vo včerajšom zápase Španielska proti Švédsku. Stredopoliar vtrhol do seniorského výberu La Roja ako víchor a podáva úžasné výkony aj napriek svojmu mladému veku. Otec hráča poskytol po zápase so Švédskom rozhovor pre rádio Cadena SER a neskrýval svoje emócie.

"Mal som husiu kožu. Hrali sme doma, na také niečo sa nezabúda. Futbal nemá nič spoločné s vekom, len s tým, čo ste schopní urobiť. Gavi to ukázal. Som veľmi spokojný. Španielsko hrá na vysokej úrovni, týka sa to tiež hráčov, ktorí teraz nehrali."

"Povedal som synovi, aby si užíval hru. Zdá sa, ako keby hral na ulici. Neunaví sa ani nerozčúli. Je to jeho vášeň."

"Jeho mama a ja sme mu vždy hovorili, aby bol sám sebou a nemyslel si, že je niekto iný. Aby nezabúdal odkiaľ pochádza a nikdy sa na nič nehral. Nebolo potrebné mu to hovoriť, pretože pochádza z normálnej, nefutbalovej rodiny."

"On je raz taký. Myslím si, že raz povie, že už nebude chcieť hrať, ale na to si ešte počkáme. Fanúšikovia dnes skandovali jeho meno, Španielsko vyhralo... Na to sa nezabúda. Na zápase boli prítomní aj dedovia, bratranci... celá rodina."

zdroj: Cadena SER
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2021-11-15 14:34:04
GAVI je svetový megatalent, za mňa jeden z najväčších v histórii a ja som hrdý, že je naším odchovancom, len tak ďalej?❤️?
jirkam Premium
2021-11-15 15:38:34
Mít takového syna nebo vnuka, to musí být radost