FC Barcelona dnes oficiálne potvrdila, že Ramon Planes odchádza z klubu. Doterajší športový riaditeľ pôsobil na Camp Nou od roku 2018. Planes mal veľký podiel na tom, že dres Blaugranas obliekajú hráči ako Pedri či Ronald Araujo.

Barcelona v dnešnom vyhlásení oficiálne potvrdila odchod Ramona Planesa z klubu. Klub potvrdil, že o odchod požiadal sám športový riaditeľ, ktorý mal zmluvu platnú do konca prebiehajúcej sezóny. Médiá špekulujú, že Planes si chce dopriať dostatok času na prijatie rozhodnutia o tom, kam poberú jeho ďalšie kroky v kariére. Barcelona poďakovala Planesovi za jeho nasadenie, profesionalitu a prínos v uplynulých rokoch a zaželala mu veľa šťastia a ďalších úspechov v budúcnosti.

Planes prišiel do Barcelony v roku 2018 a ako veľmi skúsený športový riaditeľ (od roku 1999 pôsobil v 9 kluboch) mal v úlohe asistenta podporovať Érica Abidala, ktorý bol v branži nováčik. Obaja pracovali rok pod dohľadom generálneho manažéra športovej sekcie Pepa Seguru. Francúz však v roku 2020 odišiel z klubu a Planes sa stal jeho nástupcom na čele športového oddelenia.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2021-11-16 22:40:53
Keby radšej ohlásili celý lekársky tím.. Každopádne veľa šťastia a treba podpísať riaditeľa Ajaxu
2021-11-17 05:10:05
Škoda no. Přivedl Arauja s Pedrim, kteří v budoucnu nejspíš budou patřit mez absolutní špičku na svých postech. Za to velký dík.