Oscar Mingueza podal v zápase proti Espanyolu nie práve najlepší výkon. Odchovanec po stretnutí v rozhovore s novinármi priznal, že víťazstvo v derby obzvlášť poteší a vyjadril sa k vlastnému komentáru na adresu Ronalda Koemana, ktorý bol podľa neho zle interpretovaný.

Víťazstvo napriek trpeniu

"Výhra nad Espanyolom vás vždy naplní hrdosťou. Zápasy proti nim boli odmalička veľmi dôležité. Takéto víťazstva veľmi potešia, najmä na Camp Nou pred našimi fanúšikmi. V tejto ceste musíme pokračovať."

Dôležité tri body

"Mali sme v hlave body, ktoré sme v poslednom čase postrácali. Dnes bolo veľmi dôležité získať tri body a dobre začať prácu pod novým trénerom. Vďaka výhre v tomto zápase sme to zlomili, najmä po strate trojgólového náskoku v poslednom zápase. Sme veľmi šťastní."

Slová o Ronaldovi Koemanovi

"Najprv chcem povedať, že moje slová spred pár dní boli zle interpretované. Som veľmi vďačný Ronaldovi Koemanovi za to, čo pre mňa urobil. Mužstvu sa priveľmi nedarilo a mali sme zlú sériu. Každý robil to, čo bolo v jeho silách. Koemanovi, Schreuderovi a Larssonovi želám všetko dobré. Som im veľmi vďačný. Teraz prišiel Xavi. V šatni ide o veľkú zmenu. Som veľmi spokojný s tým, ako sa to vyvíja. V nasledujúcich zápasoch musíme vyhrávať."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2021-11-21 00:13:44
Trent Alexander-Arnold for Liverpool vs. Arsenal:

94% pass accuracy
74 touches
10 penalty area entries
9 final third passes completed
8 crosses
4 chances created
3 shots
3 duels won
2 big chances created
2 assists
Pro porovnání stejný post dneska ?
2021-11-21 07:21:19
Ja mám pocit že hlavne nevie kde sa postaviť. A tu ľahkosť s akou prešli včera hráči cez neho párkrát...a tak aj Alba sa hodil o zem a môžeme byť radi že hráči Espanyolu nevedia hlavičkovat lebo to skladom mohlo skončiť 1:2??