Riaditeľ pre futbal FC Barcelona Mateu Alemany bol po zápase proti Espanyolu spokojný s výsledkom, hoci priznal, že Barcelona je len na začiatku cesty. Poukázal aj na situáciu Dembélého, ktorý má platnú zmluvu len do konca sezóny.

Hodnotenie zápasu

"Hodnotím ho veľmi dobre. Naša situácia je komplikovaná, ale hrali sme dobre, hoci sme v koncovke trpeli. Páčil sa mi výsledok. Vedeli sme, kde sme. Mohli sme vidieť, ako mladí reagujú na tlak pred 75 000 fanúšikmi. Zároveň sme mohli vidieť Xaviho koncepciu. Bolo vidieť, že nádej je obrovská, ale ide o dlhodobý projekt, taká je naša cesta a musíme byť trpezliví, pretože sa nachádzame v počiatočnej fáze."

Sergio Agüero

Musíme ho veľmi rešpektovať a dať čas ako Kunovi, tak aj lekárom, ktorí túto záležitosť posudzujú. Zdá sa mi, že ponáhľať sa v tomto je ľahkomyseľné, musíme dopriať pokoj lekárom aj Kunovi. Téma v súčasnosti nie je jasná a je to veľmi delikátna. Má našu podporu a uvidíme, či sa celá situácia obráti v lepšie. Nemáme žiadne iné správy a budeme čakať."

Ousmane Dembélé

"S Dembélém a jeho agentmi rokujeme už mesiace a vedia, čo si myslíme. Dembélé chce zostať v Barcelone, aj jeho agenti. Viem, že je spokojný s príchodom Xaviho a som obzvlášť optimista, že sa to celé skončí dobre. Dúfam, že zostane s nami."

Rozhodca

"Vždy rešpektujeme rozhodcov bez ohľadu na to, či nás zvýhodnili alebo nie. Penalta bola jasná, bol tam výrazný kontakt. Je tu rozhodca aj VAR, dvaja arbitri, niet o čom diskutovať."

zdroj: Movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.