Vinicius Junior bol hosťom programu "El Larguero" na rádiu Cadena SER. Brazílčan okrem iného porozprával o tom, ako si vyberal medzi Barcelonou a Realom Madrid.

Pedri

"Práca pre mužstvo a trofeje získané s mužstvom sú dôležitejšie ako individuálne ocenenia, ale Pedri si ocenenie Golden Boy zaslúžil. V uplynulej sezóne bol veľmi dobrý, odohral veľa zápasov v Barcelone, v seniorskej reprezentácii aj do 23 rokov. Myslím, že je to zaslúžené ocenenie."

Barcelona

"Určite sa zlepší. Po zmene trénera bude silnejšia. Či jej fandím? Sústredím sa na ľudí, ktorých mám vo svojom okolí. Mal som možnosť prestúpiť do Barcelony a do Realu, vybral som si Los Blancos vzhľadom na projekt a na to, ako sa o mňa klub zaujímal. Dospel som k záveru, že je to najlepšia možnosť, k tomu sa mi páčia hráči ako Cristiano Ronaldo. Vybral som si dobre, chcem tu zostať mnoho rokov."

Plač po zápase Barcelony s PSG v roku 2017

"Je to klebeta, ten zápas som nevidel. V ten deň som hral zápas s Brazíliou v rámci Copa Sudamericana. A vďaka tomu zápasu som podpísal zmluvu s Realom. Bol som najlepším hráčom a kráľom strelcom na tom turnaji, potom som sa dohodol s Los Blancos. Zápas Barcelony s PSG som nesledoval."

Rasistické pokriky na Camp Nou

"Je smutné, že sa takéto veci stále stávajú, ale je mi to jedno. Vyhrali sme 1:0, zápas som si užíval. Ale toto sa nesmie opakovať, rasizmus je potrebné zastaviť. Takí ľudia by v hľadisku nemali byť."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2021-11-23 18:58:41
No jo ty certe ubrecenej a hubu jak kapr. Ještě, že jsi k nám nešel! hrozně nesympatickej hráč
2021-11-23 19:56:25
Dobre si urobil, tam sa hodíš.