V zápase Villarrealu proti Barcelone sme mali možnosť vidieť viacero kontroverzných rozhodnutí zo strany rozhodcov. Zrejme najviac vášni vzbudil zákrok Gerarda Piquého, po ktorom sa domáci dožadovali pokutového kopu. Villarreal po zápase neskrýval svoje rozhorčenie z práce arbitra.

Delegát Villarrealu Roig Negueroles po skončení zápasu povedal: "Je nepochopiteľné, že za Piquého ruku nebola odpískaná penalta. Na to slúži VAR. Mal to byť pokutový kop."

Svoje rozčarovanie neskrýval ani Pau Torres: "Rozhodca mi povedal, že je to možná penalta. Pre mňa je to jasné. Prevrátil sa a lopta ho zasiahla do ruky. Na overenie ofsajdu sa obetuje desať minút, na overenie penalty môžeme aspoň dve. V lige neodpískali pokutový kop jedine pre nás a Barcelona je jediný tím, proti ktorému ešte neodpískali penaltu. Bolo to nemožné..."

Experti madridských denníkov Marca a AS sa zhodli v tom, že Villarreal mal skutočne zahrávať pokutový kop. Bývalý rozhodca Iturralde González z AS a novinár katalánskeho denníka Mundo Deportivo Gabriel Sans sú zároveň názoru, že rozhodca mohol vylúčiť Daniho Pareja už na začiatku zápasu. Španiel nebezpečne fauloval Sergia Busquetsa, keď mu zasiahol členok.

zdroj: as.com mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter/Deportes Cuatro

Diskusia

10 komentáre
2021-11-27 23:59:48
Hlavne že všetci hráči Villarrealu a fanúšici neprotestovali....
2021-11-28 00:21:40
Ta penalta po piqueho ruke neviem či to jedlo od hrude cez ruku trebalo by viac záverov nehovorím že nebola a nehovorím ani že bola.. ale za ten zákrok pareja v 2minute by v premier league zfleku dostal červenú takze môžu byt radi kontroverzia na oboch stranách..takisto frenkieho 3x potiahli zozadu za dres ani raz neudelil žltú kartu takých veci sa najde v každom zápase na oboch stranách..