Lionel Messi sa včera stal najlepším hráčom sveta za tento rok, keď získal už svoje siedme ocenenie Ballon d'Or. Dani Alves by však Zlatú loptu dal inému hráčovi - Christianovi Eriksenovi.

Dánsky záložník skolaboval počas zápasu svojej reprezentácie proti Fínsku na EURO2020 a po zástave srdca musel byť prevezený do nemocnice. "Myslím si, že Messi je veľkým kandidátom na zisk Zlatej lopty," povedal Alves. "Zaznamenal všetky čísla, aby ju získal opäť. Ale aby som bol úprimný, tento rok by sa všetky individuálne ocenenia mali odovzdať Eriksenovi, pretože svetu musíme poslať odkaz, že život je dôležitejší ako futbal," vyhlásil pravý bek FC Barcelona.

"Ak sa niekto vráti tak ako on, po všetkých tých veciach, ktorými sme si prešli covidom a po celom tom probléme, myslím si, že môžeme všetkým poslať správu, že existujú veci, ktoré sú dôležitejšie ako šport," dodal Alves.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

4 komentáre
2021-11-30 07:33:40
mes que un club
toto sú tie hodnoty
2021-11-30 08:01:13
To je lepší než světový mír. Tohle by odsouhlasila sekta Messi i sekta Ronaldo a všichni by byli spokojení. Místo toho máme na internetu zase povodně slz a hádek.