Prezident FC Barcelona Joan Laporta v rozhovore pre médiá uviedol, že Barcelona stále dúfa v predĺženie zmluvy s Ousmane Dembélém.

Čo s Dembélém

"Proces je pomalší, než sme dúfali. Pracujeme na tom. Dembélé je veľmi dôležitý hráč, Barcelone môže dať oveľa viac ako doteraz. Ak zostane s nami, môže sa ako futbalista stať referenčným bodom. Naďalej pracujeme, aby zostal. Zmluvná situácia je taká, aká je, ale našou výzvou je, aby zostal."

Xavi

"Xavi počíta s každým a je presvedčený, že z tohto mužstva je možné dostať oveľa vyššiu efektivitu ako doteraz. Sme presvedčení, že zavedie kritériá, vďaka ktorým bude tento káder oveľa efektívnejší. Xavi už teraz vniesol radosť a energiu. Jeho spôsob trénovania a zásady, ktoré zaviedol, boli dobre prijaté klubom aj hráčmi. V šatni je skvelá atmosféra."

Optimizmus pred nachádzajúcimi zápasmi

"Nevieme sa dočkať, až dokážeme, že Barcelona je mužstvo na úrovni Ligy Majstrov, dúfame, že sa nám v Mníchove podarí vyhrať. Aj stretnutie s Betisom bude veľmi dôležité, pretože ašpirujeme na zisk majstrovského titulu. Musíme ich vyhrať a naďalej získavať tri body."

Prestupy v januári

"Nemôžeme ignorovať to, že existuje platový strop a pre Barcelonu je veľmi znížený. Aby sa to, čo hovoríte, stalo, najprv by sme tento limit museli navýšiť a jediným spôsobom je predať niektorých hráčov. Xavi vie, na ktorých hráčov sa spolieha a je v neustálom kontakte s riaditeľom pre futbal Mateu Alemanym, našim generálnym riaditeľom a ďalšími dôveryhodnými ľuďmi, aby v prípade potreby posilnili mužstvo v rámci našich možností."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2021-12-02 15:56:50
Takže v podstate potvrdil špekulácie o Dembeleho odchode. No chlapec s nami pekne vyje*al, 4 a pol roka čo je tu je skoro stále zranený a keď konečne môže hrať, má trénera ktorý sa naňho spolieha si chlapec povie, že ide za ešte väčšími peniazmi…
2021-12-02 16:26:04
Sissoko si povie... "Hmmm, konečne je moj hrac akosi dany dokopy, drzi jeden zápas bez zranenia a ukázal, ze stale ma tu obrovsku rychlost a klam tela. Takze pokiaľ sa nezrani moj zverenec a kruzia okolo mna, aj ked falošné supy, ale darujú mi aj hracovi 15 mil € do vrecka",......, no povie si, nieee, Ousmane. Neblbni! Musíš ostat v Barce, aby si jej z vdaky vratil to, co za Teba vysolila. Bud taky lojalny a ferovy Ousmane! A ja zabudnem tiez na mojich 15 mil € lebo sa mi paci velmi taka story..