Poradca prezidenta FC Barcelona Enric Masip poskytol rozhovor pre rozhlasovú stanicu Cadena COPE, v ktorom na rovinu porozprával o dianí v katalánskom klube.

"Na Barcelonu sa pozerám v globále. Keď sa mi niečo nepáči, poviem to. V prípade novinárov, ako to bolo s Lluisom Canutom, hovoril o neskutočných veciach. Naučili ma prejavovať úctu, ale klamstvá sú nespravodlivé. Ak ma niekto nerešpektuje, nenastavím mu druhé líce. Ide o kritiku za kritiku."

"Aktivity z posledných rokov už skončili. Objavilo sa veľa kritiky od ľudí, ktorí nechceli nič meniť. Som úprimný. Veľa novinárov o tom vedelo, ale nepublikovali to."

"Prevzali sme klub, ktorý je vzorom a s odchovancami... Všetci môžeme urobiť chyby, ale ak sa to týka 50 hráčov, platy rastú a nikto to nechce zastaviť... Škoda, že sa to nedalo zastaviť. Či za to Bartomeu zaplatí? Uvidíme, v tejto krajine je ľahké sa z toho dostať. Teraz útočia na Laportu. Nechávame minulosť za sebou a ľudí to nezaujíma. Existujú ľudia, ktorí sú posadnutí tým, aby zničili Laportu."

"Môže sa nám to páčiť alebo nie, ale keď do toho vstúpila La Liga, prezident povedal, že nechce nechať založiť klub. Nikto nemôže byť viac ako klub. Je to logické."

"Prebieha vyšetrovanie a generálny riaditeľ už povedal, že mnohí novinári zarábali na účasti v niektorých programoch. Je možné, že sa objavia mená."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-12-03 19:54:09
Velká část novinářů jsou prostě presstituti ! Bylo to tak v každé době a jiné to nebude ...
2021-12-03 20:04:57
No a uż hľadajú vinníkov že nić nejde tak ako malo, samozrejme ak v stredu skončíme v LM,výpadok príjmov bude zas obrovský,to už bude na uterák pre laportu