Ronald Araujo poskytol po prehre s Bayernom rozhovor pre televíziu Movistar. Uruguajčan si je vedomý toho, že Barcelona si postup do osemfinále Ligy Majstrov nezaslúžila.

Čo môžeš povedať po dnešnom zápase?

"Výsledok je veľmi vysoký, ale súper mohol v skutočnosti streliť aj viac gólov. Tento zápas sme začali dobre, ale Bayern mal potom dve príležitosti a strelil góly. Situácie tohto typu majú vždy vplyv na psychiku. Veľká škoda, pretože sme veľmi chceli postúpiť. Teraz nám zostáva naďalej pracovať. To, že sme nepostúpili, je výsledkom celej skupinovej fázy, nielen dnešného zápasu. Pod dohľadom nového trénera sa musíme naďalej zlepšovať."

Pred koncom zápasu sa zdalo, ako by si mal zdravotné problémy. Čo sa stalo?

"Schytal som tvrdý úder do kolena, bola to tvrdá rana."

Jordi Alba v prvom polčase striedal kvôli zraneniu a potom ste inkasovali dva góly.

"Jordi je veľmi dôležitým hráčom, dáva nám veľa ako v obrane, tak aj v útoku. Tento výsledok je veľkým sklamaním. Musíme tvrdo pracovať, kým sa konečne nezačnú dostavovať výsledky. V tomto tíme je veľa talentovaných hráčov."

Myslíš si, že ste vypadli zaslúžene?

"Nie sme v skupine najlepších tímov Európy, keďže sa nám nepodarilo postúpiť. Táto skupinová fáza bola v našom podaní zlá, bolí predovšetkým prehra s Benfikou. Mužstvu však verím, podobne práci pod vedením nového trénera."

Teraz váš čaká hra v Európskej lige. Čo si o tom myslíš?

"Treba hrať a bojovať o víťazstvo v každom zápase, mať pozitívne myslenie. Sme Barcelona a preto musíme bojovať o všetko."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2021-12-09 13:17:02
,,,AK SA BUDE TAKTO ĎALEJ HRAŤ,,TAK ANI V ,,, EURÓPSKEJ LIGE,,,MOC VODY NENAMŰTIME,,,,,⚽