Sergio Busquets poskytol rozhovor pre televíziu Movistar hneď po skončení zápasu proti Bayernu a vyjadril sa k vypadnutiu Barcelony z Ligy Majstrov.

Čo cítiš po ďalšej prehre 0:3 a vypadnutí mužstva z Ligy Majstrov?

"Takýto scenár sme samozrejme nechceli. Nie je to situácia, ktorú si tento klub zaslúži. Chceli by sme hrať o víťazstvo v Lige Majstrov, ale taká je realita. Nepodarilo sa nám postúpiť a zahráme v Európskej lige. Je to bolestivé, ale k tejto situácii prispelo veľa faktorov."

Napríklad akých?

"Situácia klubu je ťažká, nie všetko bolo urobené dobre a ani my na ihrisku sme sa neukázali v najlepšom svete. Kvôli tomu všetkému sme tam, kde sme."

Xavi hovoril o novom začiatku. Je to práve to, čo tento tím práve teraz potrebuje?

"Áno, mnohé kluby zažili v posledných rokoch podobné momenty. V Európskej lige hrali dokonca Chelsea či Bayern. Nepochybujem o tom, že ak si všetci budú odvádzať svoju prácu, podarí sa nám vrátiť."

zdroj: Movistar
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
2021-12-09 01:36:28
Koeman out ???
2021-12-09 06:45:20
To nieje o taktike štýle hry a o tréneroch to je o hráčoch! Lenglet úroveň akurát tak do tureckej ligy alba pique za zenitom dest úroveň barci nedosahuje depay taktiež nie budúcnosť je len fati pedri gavi nico arujo ostatné treba dokúpiť.Bolo to vidieť od roku 2016 že barca nevyhravala zápasy ale vyhrával ich messi