FC Barcelona opäť prehrala, keď tentokrát nestačila na Bayern Mníchov a nakoniec sa skončila jej púť v Lige Majstrov. Nezdá však, že by to priveľmi trápilo všetkých hráčov tak ako by určite malo.

Médiá poukázali na to, že Clement Lenglet, ktorý včera v Allianz Aréne odohral celý súboj proti Bayernu, sa po záverečnom hvizde vo veľkom usmieval spolu s Robertom Lewandowskim z mužstva súpera. Tieto obrázky nahnevali aj fanúšikov Blaugranas, keďže ich klub už v žiadnom prípade nepatrí medzi elitu v Európe.

"Odchádzam nahnevaný. Toto je naša realita a štve ma to. Dnes sa začína nová éra," uviedol Xavi na pozápasovej tlačovej konferencii. Tréner Barcelony má k tomuto zápasu zjavne iný postoj ako Legletove gesto. Ide pritom o podobnú situáciu ako v prípade Edena Hazarda po vypadnutí Realu Madrid zo semifinále v minulom ročníku.

Belgičana po zápase s Chelsea zachytili kamery ako sa usmieva a zabáva s niektorými bývalými spoluhráčmi zo Stamford Bridge. V Madride to vtedy vyvolalo búrku nevôle.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

5 komentáre
2021-12-09 12:14:38

Dôležité je momentálne zachovať kľud.

Každí z nás či chcel alebo nechcel tomu veriť videl, že európska liga nás tento rok neminie. Kvalitou nestačíme svetovej špičke to bolo jasné.
Dôležité je si povedať prečo. Tými ako Bayern, Man. City, Liverpool hrajú futbal vo vysokej intenzite, presingu.
Hrajú priamočiaro, každí hráč perfektne pripravený s obrovským fyzickým fondom. My s týmto máme problém.
Náš štýl Tiki-Taka nie je zlý len ho treba zmodernizovať a mať na to hráčov. V minulosti sme neboli dominantný preto, že sme mali 1000 prihrávok za zápas ale preto že sme dokázali byť stále v pohybe, napádať a točiť loptu počas celých 90 minút. Kto videl zápas Man.City vs. PSG tak vie o čom hovorím. PSG sa nemohlo nikde dostať tak skvele hralo Man.City.

Toto nám chýba. Presne to potrebujeme. Len to chce čas. Poučiť sa s chýb ( ktorých bolo viac než dosť za posledné obdobie ) a robiť veci tak ako sa majú. Ja verím Xavimu že práve toto dokáže tomu tímu odovzdať. Verím že európska liga nám v tomto môže veľmi pomôcť a dodať hráčom sebavedomie.

Malými krokmi k veľkému cieľu.
Forca Barca - nech sa deje čokoľvek.
2021-12-09 12:21:03
Už len za toto by mal byť vyhodený vlastne on tu nikdy nemal byť najhorší stopér v barcelone do základu roky robí Decké chyby