Bývalý záložník Barcelony a v súčasnosti viceprezident Boca Juniors Juan Roman Riquelme poskytol rozhovor pre madridský denník Marca.

"Moje sympatie k Barcelone budú vždy tie najlepšie. Mal som šťastie, že som sa vďaka tomuto klubu dostal do európskeho futbalu a za to budem vždy vďačný. Bol som tam niekoľko sezón, ale veľmi sa mi to páčilo. V skutočnosti každý rok vycestujem do Barcelony aspoň raz, mám ju veľmi rád. Ľudia na ulici sa ku mne správajú veľmi dobre a stále tam mám svoj dom. To dokazuje ako mám všetkých v meste veľmi rád. Nezostáva mi nič iné, len poďakovať celému mestu a jeho obyvateľom. Nikdy a to nezabudnem a je to pre mňa veľmi milé," uviedol Riquelme.

Xavi a Riquelme boli v sezóne 2002/03 spoluhráčmi a ich vzťah je dodnes veľmi dobrý: "Xavi je jedným z najdôležitejších hráčov v histórii španielskeho futbalu. Barcelona s ním na ihrisku vyznačila istú éru a dúfam, že teraz si ho budeme môcť užívať aj v inej úlohe. Vo svojom klube je ako doma a ľudia sa dennodenne tešia z jeho návratu. Teraz mu musíme dopriať čas, pretože svoju práce začal len teraz. Nepochybujem, že sa mu bude dariť veľmi dobre," povedal.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2021-12-14 15:03:26
Áno,Xavimu je treba len verit.
A čím skôr bude mať marodov k dispozícii,tým skôr budú výsledky.
2021-12-14 15:15:23
Věřím Xavimu, že se s tím popere. Jsem zvadav dneska na Daniho, zda pomůže týmu v oblasti sebevědomí, je to srdce :)