Ferran Jutglà dnes strelil gól za Barcelonu a v rozhovore po zápase zdôraznil, že chce využiť šancu hrať v prvom tíme.

Počas víkendu si debutoval v prvom tíme a dnes si hral od prvej minúty, strelil si gól a premenil aj pokutový kop. Ako sa cítiš?

"Mám veľkú radosť z gólu, no škoda, že sa mužstvu nepodarilo udržať výsledok. Vyvodíme z toho závery. Som rád, že zbieram skúsenosti v prvom tíme."

Je to priateľský zápas, ale viem si predstaviť, že strelený gól napriek tomu veľmi poteší.

"Áno, dodáva mi to sebavedomie a motivuje na to do ďalšej práce. Utvrdzuje ma to v tom, čo robím."

V tejto sezóne si pre rezervu dôležitý a teraz ti dal šancu tréner prvého tímu. Debut na El Sadar musel pre teba byť výnimočný a to aj napriek výsledku.

"Odmalička som sníval o hre v Primera División. Barcelona mi túto šancu dala a som jej za to veľmi vďačný. Využijem ju."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2021-12-14 22:48:05
A tú šancu si zaslúží v La Lige a verím, že mu ju Xavi aj dá. A on sa odvďačí gólmi. Myslím, že na to má, byť časom v Áčku. Mimochodom, ako je možné, že La Massia produkuje kvantum dobrých záložníkov, a poslednú dobu aj obrancov, ale hrot nič? Niekde je chyba...alebo?
2021-12-15 06:48:51
Mě přijde, že na to jaké má ted vysledky, tak do toho Barca pořád cpe moc penez. Jestli mají být v půlce Laligy,vypadnou z LM a nejspíš i ted s EL s Neapolí,tak bych ty náklady snížil ještě na minimum.Neplatil bych Robera,Piqueho,Bosquetse,Coutinha atd atd ... jestli mají hrát na urovni Osasuny, tak at hrají mladí za min.platy a vyhrají se !