Nico González dnes strelil gól na 3:2 proti Elche, čím Barcelone zabezpečil dôležité víťazstvo. Mladík po stretnutí poskytol rozhovor pre médiá.

Dnes si strelil svoj premiérový gól na Camp Nou a k tomu víťazný. Ako sa cítiš?

"Som veľmi šťastný, pretože to nebolo jednoduché stretnutie. Pár minút predtým som mal dobrú príležitosť, ale nepremenil som ju. Potom som skóroval po peknej prihrávke od Gaviho, ktorý dnes odohral skvelý zápas."

Bol to tvoj najlepší moment v kariére?

"V doterajšej kariére určite, po prvýkrát hrávam v najvyššej súťaži a na Camp Nou som strelil svoj prvý gól."

Xavi povedal, že dnešné víťazstvo bolo povinnosťou. Myslíš si, že tieto body dodajú mužstvo silu?

"Nepochybujem o tom, že túto výhru sme potrebovali. Okrem toho sme si tri body aj zaslúžili. V poslednom čase sme pracovali dobre, ale naše výsledky neboli najlepšie. Som presvedčený, že to bude zlomový bod. Teraz si ideme do Sevilly po ďalšie víťazstvo."

Góly dnes strieľali len hráči, ktorí ešte nedávno hrali za rezervu. Čo si o tom myslíš?

"Je to veľmi príjemný pocit. Všetci traja sme postúpili do prvého tímu, dnes sme strelili gól ja, Gavi aj Ferran. Chceme naďalej pomáhať Barcelone a dúfam, že budeme strieľať góly."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2021-12-18 21:23:27
Pozitívne je, že ten Xaviho rukopis je jasne cítiť. To hneď vidno
2021-12-18 21:42:25
Všetci chlapci z bečka žiaria či už v útoku alebo v zálohe. Horí nam obrana takže by nebolo odveci povolať 1-2 stopérov a dať im šancu. Ak chceme hrať dlhodobo na 3 stoperov tak Mika Marmol ako lavy stoper by tam presne zapasoval.