Stopér FC Barcelona dnes strelil jediný gól svojho tímu. Po remíze so Sevillou poskytol rozhovor pre BarçaTV.

Dnes ste získali bod na veľmi ťažkom štadióne, hoci ste boli lepším tímom a hrali ste v prevahe. Ako hodnotíš tento zápas?

"Myslím si, že sme odohrali veľmi dobrý zápas. Jedinú chybu sme urobili pri góle Sevilly, prišlo akési rozptýlenie, ktoré využil súper. Škoda, že sme nedali viac gólov. Ak by sme získali tri body, boli by sme stopercentne spokojní. Myslím, že dnes ste videli tím, o ktorý Xavi žiada. Prvá časť sezóny nebola pre nás najlepšia, ale myslím si, že sa nachádzame na dobrej ceste."

V posledných zápasoch proti súperom, ktorí sú v tabuľke vyššie ako vy, nedokážete získať tri body. Zostávaš však optimistický?

"Áno, rozhodne. Tvrdo pracujeme, k tomu máme veľmi dobré mužstvo, plníme Xaviho príkazy a chceme byť čoraz lepší. Škoda, že dnes sme nestrelili ten druhý gól. Dúfam, že v nasledujúcich zápasoch dosiahneme lepšie výsledky."

Strelil si gól po centri z rohového kopu. Je takýto typ gólov tvojou špecialitou?

"Myslím si, že v tíme máme niekoľkých veľmi dobrých hlavičkárov a je to naša výhoda, ktorú môžeme v takýchto chvíľach využiť. Pracujeme na tom na tréningoch, ale aj na iných situáciách v pokutovom území. Teraz nás čaká prestávka, počas ktorej si oddýchneme a následne sa vrátime k tvrdej práci."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2021-12-22 07:36:19
To s tými hlavičkármi... S tým nesúhlasím
2021-12-22 08:35:12
No jo, když dáváme góly, tak jsou to v poslední době obránci nebo záložníci. O čem to svědčí? Klidně bych byl za to, aby přišli v zimě 3 útočníci (Torres, Cavani, Cabral) s tím, že taky ňácí odejdou - Luuk, Coutinho (ty na to už nemají)... nejspíš i Dembélé, ale ten chce odejít sám.