Ousmane Dembélé sa oženil - táto informácie zaskočila nielen fanúšikov FC Barcelona, ale aj samotný klub či dokonca jeho spoluhráčov. Mnohí totiž ani len nevedeli o tom, že má nejakú priateľku. Nikdy s ňou totiž neprišiel na žiadne stretnutie mužstva či na spoločnú večeru.

Dembélé na svoju svadbu v Maroku pozval len svojich najbližších kamarátov vrátane hráča Bayernu Mníchov Dayota Upamecana. Pochádzajú z rovnakého regiónu a hrávali spolu aj v mládežníckych výberoch reprezentácie Francúzska.

Čo sa týka Barcelony, tá je so svadbou spokojná a dúfa, že po svojom boku má niekoho, kto mu do života vnesie trochu viac poriadku. Na internete sa v každom prípade žartuje o tom, či Dembélé nemeškal aj na vlastnú svadbu alebo či sa počas svadobnej noci nezranil...

zdroj: marca.com
foto: youtube.com

Diskusia

12 komentáre
8JK8 Premium
2021-12-25 09:30:24
Možno že sme mu všetci krivdili každý tvrdil že hrá pleyko a preto nestíha na tréningy pri tom možno celé noci pracoval len na vzťahu a aj tie svalové zranenia by dávali logiku? každopádne je zaujímavé že v dobe sociálnych sietí a kadejakých paparazzi dokázal utajiť vzťah pred klubom aj spoluhráčmi každopádne je to len jeho vec gratulujem ??
2021-12-25 09:32:22
Možno mu ju vybrala matka.