Fabio Blanco patrí medzi hráčov, o ktorých sa katalánska Barcelona zaujíma už veľmi dlho. Katalánsky denník Sport a viaceré ďalšie médiá v Španielsku dnes priniesli správu o tom, že Barcelone sa nakoniec podarilo získať tohto mladého talentovaného futbalistu.

17-ročný mládežnícky reprezentant Španielska bol v hľadáčiku Blaugranas už počas uplynulého leta, keď mu skončila zmluva s Valenciou. Blanco sa však napriek záujmu zo strany Barcelony či Realu Madrid rozhodol prestúpiť do Eintrachtu Frankfurt, aby mal vyššiu šancu postúpiť do prvého tímu. Krídelník však po šiestich mesiacoch v tíme Olivera Glasnera neodohral ani jednu minútu. Aj preto sa Barcelona pokúsila získať hráča ešte raz.

Ako informujú španielske médiá, Barcelona sa už na prestupe Blanca s nemeckým klubom dohodla. Operácia je plne sfinalizovaná za neveľkú sumu a klub bude za hráča platiť najmä bonusy, ktoré sú závislé od výkonnosti hráča v prvom tíme. Eintracht pri rokovaniach nemal veľmi na výber, pretože nesplnil podmienky ukotvené v zmluve hráča pri prestupe z Valencie. Mladík podpíše zmluvu s Barcelonou na dva a pol roka a prv sa pripojí k rezerve.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-12-29 11:51:28
mimo tému, ale údajne sú Dembelé a Gavi pozitívny...
2021-12-29 14:27:46
Super! Fabio je veľmi šikovný. Mohol by namiesto Demira dostavat minutky. Narozdiel od neho je naozaj kridlo