Postupne sa nám končí ďalší kalendárny rok a práve dnes je ten správny čas bilancovať či hodnotiť. Ako teda vyzeral rok 2021 na ForcaBarca.sk? Ponúkame za hrsť informácií a štatistík.

Ani rok 2021 nebol kvôli pandémii koronavírusu prechádzkou ružovou záhradou a to platilo aj pri pohľade na dianie v katalánskom klube. Na Force sme vám napriek tomu prinášali pravidelné spravodajstvo, veď v metropole Katalánska sa vždy niečo dialo a tento rok to platilo obzvlášť. Web v roku 2021 aj napriek pandémii a nepríjemnostiam v klube navštívilo viac ako 675 000 unikátnych návštevníkov (6,2 milióna celkových relácií), ktorí zaznamenali takmer 17,8 milióna zobrazení.

Každý užívateľ strávil na webe v priemere viac ako 4 minúty. Až 74% užívateľov prišlo zo Slovenskej republiky a 14% z Českej republiky. Nie je prekvapením, že 85% čitateľov na webe je mužského zastúpenia. Zároveň môžeme prezradiť, že na Force je v súčasnosti registrovaných viac ako 15 000 culés!

Rok 2021 sa na Force niesol aj v znamení ďalšieho zlepšovania obsahu a informačného servisu. Naďalej pokračujeme v tom, aby sme v čo najlepšej miere poskytli kvalitný servis okolo zápasov prvého tímu Blaugranas. V neposlednom rade sme pokrývali aj informácie týkajúce sa volieb prezidenta FC Barcelona.

Dovedna sme pre vás nachystali vyše 4000 článkov, teda v priemere ste mohli prečítať 11 článkov denne. Najviac v jeden deň sme pre vás publikovali až 23 článkov. Informácie na webe boli doplnené o bleskovky, ďalšie informácie sa objavujú v skupine Culés na Facebooku (v skupine je vás viac ako 4 000!) a takisto aj na našej stránke na Facebooku.

Obsah sme zároveň rozšírili o viac prémiového čítania, ktorý si našiel svojich čitateľov v podobe premium členov. Prostredníctvom týchto riadkov sa chceme úprimne poďakovať všetkým Premium členom, pretože chod portálu v končiacom sa roku 2021 nám výraznou mierou pomohli udržať ich príspevky. Ešte raz veľká vďaka, veľmi si to vážime.

Pozvoľna sa nám končí ďalší kalendárny rok. V súčasnosti usilovne pracujeme na ďalšom vylepšení portálu. Spoločne sme vytvorili najväčšiu komunitu fanúšikov FC Barcelona na Slovensku a v Českej republike. Ďakujeme vám za vašu priazeň!

Pred všetkých, ktorí by radi podporili fungovanie tohto portálu, staňte sa Premium členom!

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

Diskusia

8 komentáre
2021-12-31 18:59:21
Enhorabuena por el trabajo que habéis realizado!!!